• natalyel
    Csuszi:
    Szerintem nem olyan vészes. Most kezdtem neki a második városomnak, az első szépen üzemel egyelőre 120k körüli a lakosságom. Való igaz, akadnak dugók időnként, a napszaktól függően (reggelente mennek melóba, este haza, közben megállnak vásárolni/szórakozni), de egyelőre maguktól megszűnnek. Nekikezdtem én is a processzor-gyártásnak, először full export alapanyagokból, pár napra rá átálltam szelektívre. Volt, hogy megtelt a raktáram, volt, hogy a lerakó/feldolgozó, de nem "akadt" be, a bug nálam eddig nem jelentkezett. Szépen profitálok belőle, és még a városom alapból is minimális plusz hoz. Tudom, lassan haladok, de nekem így jó :). És "biztonságosabb" is egyelőre a város és a büdzsé szempontjából.

A második városommal én is a Kelet2-re mentem, privát régió (hozzám ne jöjjenek mindenféle jöttment külföldi polgármesterek szétb*rmolni a régiót :) ), hátha eljön az idő, mikor majd én is csatlakozok másokhoz, és itt sokan vannak a fórumból (bár friends-ben a Kelet2-ről senki...). Olajbárónak készülök ott :). Amilyen "kockaváros" az első (egyenes, merőleges utak mindenhol), ez olyan individualistának készülget: szinte csak görbék vannak :).

Nagyon-nagyon addiktív, szerethető és élvezetes játék, élmény vele elmolyolni :). Nekem már megérte, és ha hinni lehet a gyakori patchelésekben, plusz tartalmakban, akkor csak jobb lesz.