11758
  • csuszi
    thx. pár nap és érkezem. :)
  • capa07
    SimCity Update: Straight Answers from Lucy
  • natalyel
    Csuszi:
    Szerintem nem olyan vészes. Most kezdtem neki a második városomnak, az első szépen üzemel egyelőre 120k körüli a lakosságom. Való igaz, akadnak dugók időnként, a napszaktól függően (reggelente mennek melóba, este haza, közben megállnak vásárolni/szórakozni), de egyelőre maguktól megszűnnek. Nekikezdtem én is a processzor-gyártásnak, először full export alapanyagokból, pár napra rá átálltam szelektívre. Volt, hogy megtelt a raktáram, volt, hogy a lerakó/feldolgozó, de nem "akadt" be, a bug nálam eddig nem jelentkezett. Szépen profitálok belőle, és még a városom alapból is minimális plusz hoz. Tudom, lassan haladok, de nekem így jó :). És "biztonságosabb" is egyelőre a város és a büdzsé szempontjából.

A második városommal én is a Kelet2-re mentem, privát régió (hozzám ne jöjjenek mindenféle jöttment külföldi polgármesterek szétb*rmolni a régiót :) ), hátha eljön az idő, mikor majd én is csatlakozok másokhoz, és itt sokan vannak a fórumból (bár friends-ben a Kelet2-ről senki...). Olajbárónak készülök ott :). Amilyen "kockaváros" az első (egyenes, merőleges utak mindenhol), ez olyan individualistának készülget: szinte csak görbék vannak :).

Nagyon-nagyon addiktív, szerethető és élvezetes játék, élmény vele elmolyolni :). Nekem már megérte, és ha hinni lehet a gyakori patchelésekben, plusz tartalmakban, akkor csak jobb lesz.
  • nyirog
    beszarok
  • reménytelen
    Sebaj
  • nyirog
    ez érdekelne h működne e, már csak azért is mert akkor azok a simek amiker elszív a gimi és az általános akkor mehetnének az egyetembe, így elérve a 3000-et és a több modult
  • donatus13
    szép sorban kiderül ,hogy minden kamu amit írtak:D
  • Neoncsoves
    valamelyik nap közölték hogy nem a szervereken folyik a szimuláció, csak a városok közötti kereskedelem meg ilyenek folynak a szerveren...
  • reménytelen
    Milyen poén lenne amúgy, ha már egyszer azt állítják, hogy a szervereken folyik a szimuláció, hogy attól függően, melyiket választod, máshogy viselkednének az emberek, pl. keleti szervereken balkánibban vezetnek, nem akarnak annyit dolgozni, és nem kapnak annyi bért. A világpiaci árakra is így hatással lenne :D

Még be lehetne vezetni a városházához segélyezési hivatalt is, ha már vannak adók a jövedelem újraelosztásához, aztán bizonyos rétegek elkezdenének segélyekből élni :P
  • iliili
    Én most pont a Hungaryba szenvedek,meg volt a 100 ezer fős városom,de átszervezések kellenek,na meg bevétel sincs mert az elitem nem fog bányákba dolgozni( meg se próbálom),így most a 75 ezerrel szenvedek xd
  • Bazsa241
    Ez a Balaton regioba van :D
  • reménytelen
    Véletlenül nem azért, mert a "Hungary" régióban vagy?
  • SANTANTICA #6720
    hogy kell olajfinomítót építeni? elvileg unlockolt de ilyet nem találok....
  • botyika
    Pont ezt építem most én is :) A háttérben befigyelnek a korábbi városom fényei. Azt hiszem elleszek egy darabig mire beépítem az egész régiót :)

• Bazsa241
    Egy olyan városba ahol munkaero hiany van, miért sírnak a szegények h nincs pénzük? miért nem dolgoznak ?:D vagy ha dolgozik akkor miert nincs neki?
  • khalmi77
    Ilyenkor mekkora kibaszás az a kis pálya :D
  • creuzfield
    Micsoda területi lehetőség nyílik páratlan kis játékparcellámon a terjeszkedésre:D

• dimre
    Elég az is ha régióban egy van, csak nagyon lassan fejlődik.
    A simek tanulási kedve is befolyásolja, közel teljes iskolázottságnak kell lenni, ami ugye majdnem lehetetlen. Az első városomban összes iskolából volt, de egy nyúlfarknyi hiányzott a zöld és sárga ikonokból, csak azt buktam a patch után. Kb 12-15e/óra csak az oktatás.
    A legjobban az egyetem+karok dobja meg. Sok pénz nívós oktatás.
  • khalmi77
    hehe jó ez a képsorozat, jót szórakoztam, több ilyet :)!

ám ez a csaj kb a semmiről pofázik, propaganda az egész
  • Aragorn831109
    Szerintem patch. A szerver upgrade ennél hosszabb. :)
  • donatus13
    és még itt is dugó van:(
  • Bal0924
    Mindenki az üzleteket keresi, de van, sok kereskedelmi terület.. Mi a bajuk?
  • Carlos
  • BYpsilon
    Ennek megint semmi köze sincs hozzá. Csak leírja miért csinálták online-ra a játékot.
  • reménytelen
    Ki mondta, hogy folyton fejlődni, meg növekedni kell? Bizony, vannak még egyszerű kis települések is a világon, mint például a 252 fős kis Szarlyuk.

A "város" pont ekkora:

Csak földút van, teljesen összevissza, mert Sanyi, a botcsinálta mérnök részegen tervezte az úthálózatot, a munkások meg még részegebben építették azt.

A boldog kis közösség belülről:

A helység egyetlen üzlete, ahol Marika néni készségesen nem szolgál ki, csak egésznap üldögél és dohányzik. Ha nem tetszik, elhúzhatsz:

Öröm dolgozni 3 műszakban a szénerőművünkben! Ne hagyd ki állásajánlatainkat! Egyéb lehetőségek közül is válogathatsz a közeli szennyező gyárainkban betanított munkásként.

• khalmi77
    SimCity ‏@simcity
    #SimCity Server Update: EU East 4 is currently down for maintenance. We\'ll post when the server is back up.

ezt postolták 1 órája, magyarul semmi különös
  • iliili
    ez a helyes,ma adták ki( még angol)
    http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-update-straight-answers-from-lucy
  • khalmi77
    ja igen ezt én is láttam, de a mait nem látom sehol. Lehet csak server upgrade volt
  • iliili
    bocsi,ez nem a mai,azt hittem még csak 7nél járnak xdxd
  • Bal0924
    És azt hol találom?
  • iliili
    http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-update-7
  • Aragorn831109
    Tegyél le wellnes központot. Nekem az segített. :)
  • iliili
    Ez is már 1000x le volt írva,Orvosi épület és abba Wellnes központ!
  • khalmi77
    patch notes hogy mit frissítettek van valahol?
  • Bal0924
    A "túl sok baktérium" üzenetre hogy lehet reagálni? Mit tudok csinálni hogy visszajöjjenek a lakók?
  • Dzsini
    A szimuláció furcsaságai rovatunkban, a 2000 bűnöző, amelyik nem követ el semmit, pedig csak 2 rendőr vigyáz rájuk:

Megfejtés: a bűnözők, ha elkezdik a pályájukat, nagyjából zsebtolvajként / gyújtogatóként kezdenek. Akkor "lépnek szintet", ha sikerül valamilyen cselekményt elkövetni, és nem kapják el őket. Magasabb szinten lehetnek gyilkosok, sikkasztók, stb. A lopáshoz, gyújtogatáshoz viszont kereskedelmi vagy ipari zóna kell, a képen szereplő városban ilyen nincs. Tehát a városban cirkál kétezer zsebtolvaj, és keresi a lehetőséget, hogy lophasson. Nincs hol.
    (persze, ha van szomszéd város, vagy onnan átjön valaki, akkor felborul ez a móka, de addig is vicces :) és megmagyarázza a 270 ezres városom viszonylagos bűnözésmentességét, és az is kiderült azóta, hogy a lakosságkijelző is egészen furcsán működik)
  • khalmi77
    nekem is frissít
  • Morfi
    Nekem most frissítette leaz Eu kelet 2-t.
  • reménytelen
    Sikerült végre elkezdeni megszaporítani a lakosságot :)

Veszprém városa, érc- és szénbányákkal, a kohó fémet és ötvözetet gyárt, abból is szép profit van, illetve most már jelentősek a turistabevételek is (rendezvények, látványosságok)

• precise
    ok megvan.

"Sharing between cities are still too slow or never happen."

Egyelőre fos a játék. Ennyi pénzért ez azért vicces. Nem mondom hogy ne legyen bugos de ilyet....