11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#6732 thx. pár nap és érkezem. :) -
capa07 #6731 SimCity Update: Straight Answers from Lucy -
natalyel #6730 Csuszi:
Szerintem nem olyan vészes. Most kezdtem neki a második városomnak, az első szépen üzemel egyelőre 120k körüli a lakosságom. Való igaz, akadnak dugók időnként, a napszaktól függően (reggelente mennek melóba, este haza, közben megállnak vásárolni/szórakozni), de egyelőre maguktól megszűnnek. Nekikezdtem én is a processzor-gyártásnak, először full export alapanyagokból, pár napra rá átálltam szelektívre. Volt, hogy megtelt a raktáram, volt, hogy a lerakó/feldolgozó, de nem "akadt" be, a bug nálam eddig nem jelentkezett. Szépen profitálok belőle, és még a városom alapból is minimális plusz hoz. Tudom, lassan haladok, de nekem így jó :). És "biztonságosabb" is egyelőre a város és a büdzsé szempontjából.
A második városommal én is a Kelet2-re mentem, privát régió (hozzám ne jöjjenek mindenféle jöttment külföldi polgármesterek szétb*rmolni a régiót :) ), hátha eljön az idő, mikor majd én is csatlakozok másokhoz, és itt sokan vannak a fórumból (bár friends-ben a Kelet2-ről senki...). Olajbárónak készülök ott :). Amilyen "kockaváros" az első (egyenes, merőleges utak mindenhol), ez olyan individualistának készülget: szinte csak görbék vannak :).
Nagyon-nagyon addiktív, szerethető és élvezetes játék, élmény vele elmolyolni :). Nekem már megérte, és ha hinni lehet a gyakori patchelésekben, plusz tartalmakban, akkor csak jobb lesz.
-
#6729 beszarok -
#6728 Sebaj -
#6727 ez érdekelne h működne e, már csak azért is mert akkor azok a simek amiker elszív a gimi és az általános akkor mehetnének az egyetembe, így elérve a 3000-et és a több modult -
donatus13 #6726 szép sorban kiderül ,hogy minden kamu amit írtak:D -
Neoncsoves #6725 valamelyik nap közölték hogy nem a szervereken folyik a szimuláció, csak a városok közötti kereskedelem meg ilyenek folynak a szerveren... -
#6724 Milyen poén lenne amúgy, ha már egyszer azt állítják, hogy a szervereken folyik a szimuláció, hogy attól függően, melyiket választod, máshogy viselkednének az emberek, pl. keleti szervereken balkánibban vezetnek, nem akarnak annyit dolgozni, és nem kapnak annyi bért. A világpiaci árakra is így hatással lenne :D
Még be lehetne vezetni a városházához segélyezési hivatalt is, ha már vannak adók a jövedelem újraelosztásához, aztán bizonyos rétegek elkezdenének segélyekből élni :P -
iliili #6723 Én most pont a Hungaryba szenvedek,meg volt a 100 ezer fős városom,de átszervezések kellenek,na meg bevétel sincs mert az elitem nem fog bányákba dolgozni( meg se próbálom),így most a 75 ezerrel szenvedek xd -
Bazsa241 #6722 Ez a Balaton regioba van :D -
#6721 Véletlenül nem azért, mert a "Hungary" régióban vagy? -
SANTANTICA #6720 hogy kell olajfinomítót építeni? elvileg unlockolt de ilyet nem találok.... -
#6719 Pont ezt építem most én is :) A háttérben befigyelnek a korábbi városom fényei. Azt hiszem elleszek egy darabig mire beépítem az egész régiót :)
-
Bazsa241 #6718 Egy olyan városba ahol munkaero hiany van, miért sírnak a szegények h nincs pénzük? miért nem dolgoznak ?:D vagy ha dolgozik akkor miert nincs neki? -
#6717 Ilyenkor mekkora kibaszás az a kis pálya :D -
#6716 Micsoda területi lehetőség nyílik páratlan kis játékparcellámon a terjeszkedésre:D
-
#6715 Elég az is ha régióban egy van, csak nagyon lassan fejlődik.
A simek tanulási kedve is befolyásolja, közel teljes iskolázottságnak kell lenni, ami ugye majdnem lehetetlen. Az első városomban összes iskolából volt, de egy nyúlfarknyi hiányzott a zöld és sárga ikonokból, csak azt buktam a patch után. Kb 12-15e/óra csak az oktatás.
A legjobban az egyetem+karok dobja meg. Sok pénz nívós oktatás. -
#6714 hehe jó ez a képsorozat, jót szórakoztam, több ilyet :)!
ám ez a csaj kb a semmiről pofázik, propaganda az egész -
Aragorn831109 #6713 Szerintem patch. A szerver upgrade ennél hosszabb. :) -
donatus13 #6712 és még itt is dugó van:( -
Bal0924 #6711 Mindenki az üzleteket keresi, de van, sok kereskedelmi terület.. Mi a bajuk? -
#6710 -
BYpsilon #6709 Ennek megint semmi köze sincs hozzá. Csak leírja miért csinálták online-ra a játékot. -
#6708 Ki mondta, hogy folyton fejlődni, meg növekedni kell? Bizony, vannak még egyszerű kis települések is a világon, mint például a 252 fős kis Szarlyuk.
A "város" pont ekkora:
Csak földút van, teljesen összevissza, mert Sanyi, a botcsinálta mérnök részegen tervezte az úthálózatot, a munkások meg még részegebben építették azt.
A boldog kis közösség belülről:
A helység egyetlen üzlete, ahol Marika néni készségesen nem szolgál ki, csak egésznap üldögél és dohányzik. Ha nem tetszik, elhúzhatsz:
Öröm dolgozni 3 műszakban a szénerőművünkben! Ne hagyd ki állásajánlatainkat! Egyéb lehetőségek közül is válogathatsz a közeli szennyező gyárainkban betanított munkásként.
-
#6707 SimCity @simcity
#SimCity Server Update: EU East 4 is currently down for maintenance. We\'ll post when the server is back up.
ezt postolták 1 órája, magyarul semmi különös -
iliili #6706 ez a helyes,ma adták ki( még angol)
http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-update-straight-answers-from-lucy -
#6705 ja igen ezt én is láttam, de a mait nem látom sehol. Lehet csak server upgrade volt -
iliili #6704 bocsi,ez nem a mai,azt hittem még csak 7nél járnak xdxd -
Bal0924 #6703 És azt hol találom? -
iliili #6702 http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-update-7 -
Aragorn831109 #6701 Tegyél le wellnes központot. Nekem az segített. :) -
iliili #6700 Ez is már 1000x le volt írva,Orvosi épület és abba Wellnes központ! -
#6699 patch notes hogy mit frissítettek van valahol? -
Bal0924 #6698 A "túl sok baktérium" üzenetre hogy lehet reagálni? Mit tudok csinálni hogy visszajöjjenek a lakók? -
#6697 A szimuláció furcsaságai rovatunkban, a 2000 bűnöző, amelyik nem követ el semmit, pedig csak 2 rendőr vigyáz rájuk:
Megfejtés: a bűnözők, ha elkezdik a pályájukat, nagyjából zsebtolvajként / gyújtogatóként kezdenek. Akkor "lépnek szintet", ha sikerül valamilyen cselekményt elkövetni, és nem kapják el őket. Magasabb szinten lehetnek gyilkosok, sikkasztók, stb. A lopáshoz, gyújtogatáshoz viszont kereskedelmi vagy ipari zóna kell, a képen szereplő városban ilyen nincs. Tehát a városban cirkál kétezer zsebtolvaj, és keresi a lehetőséget, hogy lophasson. Nincs hol.
(persze, ha van szomszéd város, vagy onnan átjön valaki, akkor felborul ez a móka, de addig is vicces :) és megmagyarázza a 270 ezres városom viszonylagos bűnözésmentességét, és az is kiderült azóta, hogy a lakosságkijelző is egészen furcsán működik)
-
#6696 nekem is frissít -
#6695 Nekem most frissítette leaz Eu kelet 2-t. -
#6694 Sikerült végre elkezdeni megszaporítani a lakosságot :)
Veszprém városa, érc- és szénbányákkal, a kohó fémet és ötvözetet gyárt, abból is szép profit van, illetve most már jelentősek a turistabevételek is (rendezvények, látványosságok)
-
precise #6693 ok megvan.
"Sharing between cities are still too slow or never happen."
Egyelőre fos a játék. Ennyi pénzért ez azért vicces. Nem mondom hogy ne legyen bugos de ilyet....