SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiver

A felhők felett mindig süt a nap

Ez a legjobb hír amit ma láttam😄 duplája jó is lenne valamire😄

Shiver
lol .offline vagy faszom már komolyan mondom az origin-be is meg az ea-be is meg a maxisba is

khalmi77
na lassan a második-kutatásom is kész lesz az egyetemen: napenergia nagy mû! Durvák ezek a kutatások. Csinálnom kell egy második várost, mert ezt már nagyon kinõttem.

khalmi77
megvan, boccs, csak nem vettem észre 😄

Shiver
hagyjál jóvá 😄😄

Caliph
köszi,akkor még megvárom a fejleményeket aztán max 1-2 hét múlva megveszem😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

khalmi77
egy város itt nem város, kettõ sem tesz ki egy egészet, inkább három, a határ pedig ugye 😊, amúgy pedig már ígérték hivatalosan is, hogy ki lesz bõvítve a pálya, csak még kell pár hét míg megoldják a teljesítménybeli problémákat

Caliph
én is gondolkodom hogy megveszem de azt látom hogy gyakorlatilag 3 nap alatt fullos város építhetõ...ha ez megvan hogyan tovább? nekiállsz egy új városnak? szal az aggaszt hogy mennyire szólhat hosszú távra a dolog.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

mrmilan
Barátkérelem áttolva.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

csuszi
nem egészen 😊 nem az olajon van a legnagyobb árrés, középmezõny. annak csak az a varázsa, hogy sosem elég. ez pedig elég jelentõs tényezõ.😊

MJ rulz Pink Team The Only One

GibboRamone
En felvettelek firendbe! ID: gibboramone

Dota 2

botyika
meg tudná valaki mondani miért van az, hogy tegnap két várost csináltam privát régióban, kifejlesztettem pl közlekedési hivatalt a városházán, akkor a másik városban is elérhetõ volt a vonat. ma meg ugyanezt csinálom, és nem elérhetõ.. ez bug vagy valamit bénázok?
Antarktika szerón SG Magyarország régió nyílt! 16 városnak van hely, 3an vagyunk rajta eddig. aki akar jönni vegyen fel: realee_HUN ; ugyanis private a régió! meghívásos alapon mûködik

khalmi77
Ja és minél elõbb próbáljatok átállni vasúti teherszállításra, fényévekkel gyorsabb és több mint a kocsis megoldás

khalmi77
kicsit olvassatok vissza, mindenre le van írva a válasz.

Én öntöm a TV-t egy fullos gyárból, brutálisan hoz, leesek a székrõl. Hmm talán az olajfinomítást kéne még megpróbálni, mert ha a valóságot vesszük alapul, az olaj profitabilitását és a rajta lévõ árrést nem igazán lehet überelni (ugye exxonmobil...)

Köszi! Úgy tûnik megtaláltalak. Mindjárt megyek akkor én is. 😊
Most csináljuk... 7-es vagy nagyobb lett vegul. A kollega krealta. Felvettelek baratnak originban.
Valaki segítsen mert megõrülök😄 A sok hajlektalannal mit lehet csinalni? 😄

GibboRamone
Én is jönnék!!

Dota 2

Mekkora régiót nyitottatok? Lehet, hogy én is csatlakoznék...
Azt hogyan? Nekem is írta de nem jöttem rá hogyan

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

A mûanyag elõállításához az újrahasznosítónak szelektív hulladékra van szüksége, amit egy bizonyos ídõközönként állít elõ
Origin barátnak jelöltelek. (zsolt8503)

Régiót indítja hamarosan realee_HUN kolléga. Vedd fel õt is barátnak
kösz, kiszemelték az összes parkomat 😊
igazán továbbállhatnának...
khalmi77
eltünnek idõvel maguktól, persze csak ha van meló

Na jól beszoptam, megcsináltam hitelbõl a procigyarat, erre nem termel semmi muanyagot az ujrahasznositó, akárhányszor indítom ujra, én meg lassan csõdben. Na majd talán holnapra javítják, addig is alszom mérgemben

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

hali

egy olyan kérdés, hogy ha sok a hajléktalan az mitõl lehet, és hogy lehet tõlük megszabadulni?
menjünk!! a nevem:hoffmann18 hívj meg és megyek az antartikaia! 😄
Antarktika ami nálam megy... Semmi más

Ott esetleg?
játszik innen valaki EU West 5-n? vagy valamelyik olyan szerveren ahova be lehet férni? kéne egy régiót csinálni 😊

jaaa azt hittem minimumban 😄

Marfy
Én egy Dead Space3-nak, vagy Alan Wake-nek is örülnék.

khalmi77
na végre meglett NÉGY fullos procigyárral a fejlesztés 😄 most már mehet a TV gyártás...

Akkor szerinted milyen irányba gondolkodjak ?
Fifa 12,Bf2 ? 😄

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Láma!
Azt ígérték bármilyen játék letölthetõ😊
de majd kiderül ha megjön az email.

Egy 5 eurós kedvezmény, és még õk járnak jól! <#eplus2>

Dzsini
Nagyjából közepesen, a világítás van lejjebb véve, így bírja jól ablakban az 1600x900-at. Ennyit bír a laptop radeonja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Marfy
Ezekrõl ne is álmodj, biztos nagyon sajnálják általuk okozott kellemetlenségeket, de azért ennyire nem <#idiota>.

Nah kíváncsi vagyok mit adnak kárpótlásul az íéjék......
Minimum egy Battlefield 3 vagy egy Fifa 13 amiért nem tudom betölteni a vársom egy jó ideje már.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

minimális grafikán játszod? 😊
Csak kérdezem 😊

Marfy
Én amcsi szerveren játszok ~3 órája, eddig kétszer kellett kilépnem, mert nem voltak ikonok.

én is amcsi szerón vagyok, gond nélkül megy, de holnap költözök át én is mert jön haverom is, addig ha lenne valami 16 os régió 3 embernek, akkor mennénk.

GibboRamone
Közben azért amcsiban egy gyerek tök nyugodtan játszadozik és streamel órák óta😊 sztem csak itt EU-ban van szarakodás...

Dota 2

Marfy
Ja, megint vacakol...

Láma!
Titeket beenged?
Azt mondja nem lehet betölteni a várost

Dzsini
Az kevés, mert ha nincs vásárló, a boltok bezárnak, és továbbra sem vesznek át semmit. Nem csak bolt kell, hanem valaki, aki be is megy az ajtón vásárolni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
#5349 - lehet sokat termelni, de ahhoz sokkal több vásárló kell, és raktárkapacitás, legalább átmenetileg. Meg kell nézni, hogy a lakók munkások vagy vásárlók-e (a létszámra klikkelve a részleteknél írja) - eleinte csak dolgozók vannak, viszont nekik inkább lakhatásra megy el a pénzük (meg adóra), nem fognak "Valaha Marhák Voltak Húsfeldolgozó Vállalat" termékeket venni. A boltokba a gazdagabbja, a családok egy része és a turisták járnak.
Be kell indítani a turizmust, akkor lesz igény kereskedelmi negyedekre, és máris el fog kelni a legyártott áru.

(és minél hamarabb érdemes valami exporttal megépíteni a 2. szintû kereskedelmi központot, hogy lehessen vasúti/hajó raktárat építeni, annak sokkal nagyobb raktere van)

Építs Kereskedelmi üzleteket, hogy legalább oda eltudja adni az áruját az ipari szektor. Vagy vegyél fel kapcsolatot a szomszédos városokkal...
Erre van már valami ötlet?