SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felhők felett mindig süt a nap
A felhők felett mindig süt a nap
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
MJ rulz Pink Team The Only One
Én öntöm a TV-t egy fullos gyárból, brutálisan hoz, leesek a székrõl. Hmm talán az olajfinomítást kéne még megpróbálni, mert ha a valóságot vesszük alapul, az olaj profitabilitását és a rajta lévõ árrést nem igazán lehet überelni (ugye exxonmobil...)
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Régiót indítja hamarosan realee_HUN kolléga. Vedd fel õt is barátnak
igazán továbbállhatnának...
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
egy olyan kérdés, hogy ha sok a hajléktalan az mitõl lehet, és hogy lehet tõlük megszabadulni?
Ott esetleg?
Fifa 12,Bf2 ? 😄
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Minimum egy Battlefield 3 vagy egy Fifa 13 amiért nem tudom betölteni a vársom egy jó ideje már.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Csak kérdezem 😊
Dota 2
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Be kell indítani a turizmust, akkor lesz igény kereskedelmi negyedekre, és máris el fog kelni a legyártott áru.
(és minél hamarabb érdemes valami exporttal megépíteni a 2. szintû kereskedelmi központot, hogy lehessen vasúti/hajó raktárat építeni, annak sokkal nagyobb raktere van)