• nyirog
    mikor kizoomolt régió nézetbe, akkor a menűsáv változott, ez talán azt jelentheti h a városok közti űrt be tudom majd építeni általam tervezett nyomvonalú autópályával talán. Mivel a videón a töltési idő, régió és városnézet között kb 1 mp se, ezért így olyan hatást kelt mintha valójában a régió lenne az a négyzet amiben a várost építed. Ha ezek tényleg ilyenek lesznek, és a sejtésem is be fog jönni, akkor már csak az lenne jó, ha én jelölhetném ki a régión belül a városok négyzeteit, mert akkor akár úgy is tudnék alapítani községeket, hogy nincs köztük űr pl., aztán körpályán körbetekerem őket autópályával. Villamos, nos elég érdekes, villanypózna hiány zavar, meg azért egy troli buszt jó lenne upgradelni a sima környezetszennyezőből, ha már ennek a résznek ez az egyik erőssége h mindent modulárisan fejleszthetek. Meg fura érdekes, hogy így feltorlódnak a villamosok, busz sávot azért jó lenne ha beleraknék, az tényleg nem egy akkora varázslat. Járdát még mindig nem láttam, kár :\ ha lenne akkor a telkek által közrezárt űrt is be lehetne építeni.