| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Nekem is ez az érzésem, hogy olyan mesterkélt, mű az egész. Pont az jutott eszembe tegnap nézegetve a képeket, hogy számomra a 4. rész grafikája mennyire komolyabban hat. Valamiért az realisztikusabb, hihetőbb, mint ez a Barbie baba házakból álló izé. És én úgy gondolom, hogy van helye annak is aki kritikával akar élni a játékkal szemben,elvégre ez nem egy fan club, ahol csak dicsérni lehet, másrészről nagy valószínűséggel aki negatív kritikával is illeti a játékot valószínűleg a sorozat fanja, nem csak azért jön, hogy leoltsa a játékot.
Ami nekem nagy csalódás eddig a látottak alapján még, a térkép kiosztás. Azon még túl tudnék lépni, hogy nagyon kicsik a térképek, de, hogy egymástól elvannak vágva, azt nagy blődségnek tartom. Alapból már az nevetségesnek hat, hogy, ha felfejlesztünk egy várost, akkor egy kis koncentráltságú területen lesznek a felhőkarcolók és utána egyből kezdődik a legelő meg az autópálya ami a másik városba visz át. Wtf. ÉS akkor ez majd azzal jár, hogy kis kockákkal lesz tele a térkép a teleépített kis területek lévén, mint valami kolóniák. ?!
A másik amin szörnyülködtem az utcák és a házak közötti részek semmilyensége. Borzasztóan steril az egész és hülyén is néz ki. Ez annak fényében csalódás, hogy ezt az előző részben nagyon jól oldották meg. Mondjuk ezen még talán javítanak, mert idő az van rá.