| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Anélkül h vitát robbantanék, vagy vitába szálnék és hozzászólásom nem is kimondottan a te személyednek szól hanem inkább a témának (szó karate távol áll tőlem): nem is kimondottan a fotorealizmus a cél, nyilván nem lehet olyan, de mivel szimulátor ezért bizonyos dolgokban szerintem nem ártana törekedni a valóságra - értem én h ez a rész most ilyen művészeti tendert követ, kicsit meseszerű, kicsit stilizált; ugyanakkor ellenérve pedig az h még a nyári kezdeti interjúkban is azért csak csak megemlítették h SC, már hobbi, terepasztal, stb, izlések és pofonok, de szerintem terepasztalt se úgy csinál aki csinál h abszolút eldobja a valóságot és disney wonderlandet épít (kivéve ha eleve ez a terepasztal típus a cél). Biztos hülye példát hoztam fel és biztos lesz okosabb aki emiatt belém köt, mert szimplán okosabbnak hiszi magát és a saját véleményét védi, de azért elmondom h egy lego vonatot is olyan elemekből és matricákból rak össze, ami reálissá teszi.