• Kodlovag
    Le merem fogadni, hogy ebben a játékban nincs normális útkereső algoritmus. Az nem lehet, hogy nyolc rendőrautó ugyanahhoz az esethez ugyanazon a beragadt útvonalon akar/tud csak eljutni. A kukások falkában járnak, iskolabuszok dettó.
    Az üzlet sír, hogy nincs vásárló, miközben a közvetlen mellette lévő sarkon a lakóépület a közeli boltokat hiányolja. De ez legalább idővel részben megoldódik.
    Ugyanolyan feelingem van, mint anno az SC4 megjelenésekor. A Rush Hour megjelenéséig abban is el volt baxva az útkereső algoritmus. A RH már egy nagyságrenddel jobb volt, de a moddereknek kellett a NAMban optimalizálni.
    Én nem értem, ha ugyanezt már egyszer megcsinálták használhatóan, akkor most miért nem sikerült??? Értem én, hogy a Glassbox engine az új, de már 1 évvel ezelőtt is láttunk róla promó videót. Azóta igazán kitesztelhették volna.
    Le merem fogadni, hogy a Glassbox engine hiányosságai miatt ekkorák csak a városok. Ennél nagyobb méretben képtelen lenne működni. Az egész ügynökalapú leosztás egy mellélövés. Milyen dolog az, hogy a víz meg energiacsomagok véletlenszerűen fordulnak be a kereszteződésekben? És ha az erőmű az egyik sarokban van, a fogyasztó meg az átellenesben, a kettő között pedig nagyfogyasztók, akkor simán előfordulhat, hogy csak akkor jut a távoli fogyasztónak áram, ha masszív túltermelés van. Mert a nagyfogyasztók felszedik a csomagokat, a többi meg a pálya egyéb részein kóvályog, ahol senkinek nem kell. A nagyfogyasztók mögötti épületek meg olyan, mintha árnyékban lennének...