• Austin Bailey
    nekem van egy pályám a Caesar III-ban, a mai napig nem tudok megcsinálni. Desert pálya, nincs mezőgazdaság, 6000 lakos kellene 60 prosperity meg 80-as favour. Általában a lakosszám megvan, de mire elérem vele a 60-as prosperityt, addigra a favourom lemegy 30-ra, és nagyjából 15000 pénzem van ajándékozásra, abból meg csak max 50-ig tudom felvinni. Utána persze megint elkezd lefelé kúszni. Ráadásul a 60-as properity is csak folyamatos ellátási gondokkal tartható, mert fegyvert márványt és bútort tudok exportálni egy bogyó illetve kettő bogyó mértékben, viszont agyagot, olajat és búzát rendelnem kell (halat tudok egyedül termelni, de a 60-as prosperityhez minimum kell grand insule), és vagy a búza vagy az olivabogyó állandóan bedugítja az importot (vagyis addig kb nem hoznak mást, amíg importálom), ráadásul a 6000-res városnak csak egy pontjára hoztak, így meg kell oldani a szétterítést is, valamit nem csak a búza meg az olaj importját kell ki-be kapcsolgatni, hanem időnként kell rendelni kész cserépedényeket, mert a két bogyóval jövő agyag nem elég elég 6000 lakosnak. Viszont a cseréprendeléssel már negatív a külkereskedelmi mérlegem. És az épületekkel sem lehet spórolni, mert leviszi a prosperityt meg a culture-t, amiből meg 65 kell.
    Amúgy nekem a pharao-cleopatra nem megy a gépemen. Valami baja van 32 bites windows-zal.