• HyperMonkey
    Srácok, legyetek szívesek nekem segíteni pár dologban. Sosem játszottam ilyen tipusú játékkal, és sok az érthetetlen dolog. Jelenleg olyan dologgal küzdök, hogy…

Az igényjelzőn a sárga csík (ami most valamiért nem összefüggő sárga hanem egy része halványabb, másik teltebb sárga) tele van, azt jelenti ugye hogy kéne ipari zóna. De tele van a map széle ipari zónával, és a gyárak kiabálnak hogy nincs megfelelő munkaerő és zárna be. Ezt nem értem. Miért kéri a game hogy még több ipari zóna kell ha közben meg nyafognak a gyárak hogy nincs munkaerő?
    Van buszmegálló tehát eljutnának az emberek a gyárakba. Látom valahol ha nem jutnak el? Út van, buszállomás is van.

Azt írja, nincs képzett munkás, építsek iskolákat. Na most van 3 általános iskola és 3 főiskola. Középiskola kéne nekik, vagy mi? Ezzel meg az a baj, hogy nem enged középiskolát építeni csak általánost és főiskolát. Akkor engedni (gondolom) ha lenne oktatási hivatal a városházán. De azt meg nem tudok építeni, mert amikor enged valamit akkor közüzemi hivatalt meg közbiztonsági hivatalt építettem.

A következő dolog, hogy azt írja a gyár hogy nincs lerakat, nem tudja hova vinni a cuccot. De van kettő is raktárakkal.
    Még valami. Ha végleg elhagyok egy régiót akkor resetelődnek az erőforrások ha később ott kezdek egy várost újra? Mert megint újra kell kezdenem szerintem.

A másik városba akartam tűzoltót küldeni. Megnyitottam a régió nézetet, tűzoltóságnál azt hiszem 6/6 autó volt de inaktív volt, semmit nem tudtam kezdeni vele. Mentőnél ugyanígy. Hogy kell küldeni más városba ezeket? A tutorial-t valahogy újra lehet játszani?

Előre is köszönök minden segítséget.