• khalmi77
    Nah már mindent megpróbáltam, számomra még mindig lehetetlen megoldani a gondokat. A sok vonat ellenére, egy bizonyos lakosság felett úgy figyeltem, már a kutyát nem érdekli, hogy mennyi és milyen tömegközlekedési eszközöd van, dugók lesznek és leáll a város.

Ez a régiók közötti forgalom pedig maga a borzalom. Ha ennyire épít a játék a régiókra, akkor nem értem miért fossa össze magát az autópálya egy kisebb forgalomtól is már.

Az egész mintha iszonyatosan bugos lenne, de tényleg. A régiók is buggzanak mint a szar. Most pölö nincs forgalom a úton, de pofázik, hogy nincs munkája meg nem tud vásárolni. Csak át kéne takarodni a másik városba, de neeem, ő ehhez túl hülye, inkább kivár. A másik városban meg nyilvánosan akasztani akarnak, mert nincs elég munkaerő, miközben az előzőben meg munkanélküliség van. MOST EZ MI BASZKI nesze neked régiók, tökmind1 milyen a közlekedés, ŐK NEM fognak átmenni mert csak.

Kezdek kiábrándulni, hogy itt valami geci nagy bughalmaz lehet a régiókkal is. Az már csak hab a tortán, hogy a kukás-dolgok rendszeresen leállnak csak úgy, és mire észre veszem már a fél város halmokban áll, ez a bugok királya.