SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
most viszonnt szürke nálam a "Játék" gomb.. nem engedi hogy rákattintsak.. miért?

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Törölj Temp mappákat Windowsban mielõtt újra felrakod, hátha ez is segít neki!
(én majd egy pici régióval kezdek, elég lesz 3 várost összehangolni, megtanulni rajta, hogy mi mivel függ össze)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

De csak saját felelõsségre😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Játék: Magyarország
Id-m: dimre1970
Van még 12 város üresen, eddig hárman vagyunk.
X universe Home, sweet home
Sírás az EA support fórumon van, ahol pörögnek az "adják vissza a pénzem, mi az, hogy állandóan online kell lenni?" topicok, meg a "nekem nem kellenek hõsök, hogy lehet kikapcsolni õket" kérdések 😊
Érdekes állatfajták gyûlnek össze itt-ott...
De érted 70%-ra ezért lehúzni? Még megérteném 95-rõl 90-re.
Inkább ez ilyen fürdõskurva stílus, sírás sírás, csak a sírás megy.
Online játékoknál annyira alap hogy a kezdetekkor behalnak a szerverek, hogy ez teljesen természetes lett 2013-ra.
Felesleges tüskeszerû terhelésre méretezni a szervereket, mert 2 hét múlva ott állnának üresen, kihasználatlanul.
További híreinkben: 20 euroért meg lehet venni a "deluxe edition" upgrade pakkot, benne a 3 városcsomag - olcsóbb, mint 3x10 dollárt kifizetni érte.
Azt nem sikerült kideríteni, hogy a Heroes and Villains benne van-e...
Én még mindig az aktivációs e-mailre várok, kicsit bosszantó hogy március 5.-érõl átrakták 7.-re, és még most se kaptam semmit, végén kitalálják hogy holnap megkapom a játékot.
Mondjuk talán jobb is, mert ugye nagyon játszani nem lehet 😊
Offline mód mellett is lehetnek naponta javítások, frissítések.
Az állandó online móka egyik árnyoldala ez, de minden hasonlót használó játék így jár (pld. WoW minden kieg rajtkor). Az elõnye viszont hogy akár naponta jöhetnek a javítások, frissítések.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
"We are aggressively undergoing maintenance on the servers and adding capacity to meet demand. Performance will fluctuate during this process. Our fans are important to us, and we thank you for your continued patience."
X universe Home, sweet home
Én szép nyugodtan átaludtam az egészet, reggel feltelepült, kipróbáltam pár publikus várost, kész. Nem sietek sehova, nem akarok toplistás játékos lenni, ha 2 nap múlva kezdek neki, attól se dõl össze semmi.