11758
  • drmilo
    Sziasztok! Hamarosan alapítok egy új régiót a Kelet 2 szerveren Viridian Woods-ban. A régió meghívásos lesz. Az alapítás oka, hogy a publikus régiókban ki-be járkálnak az emberek, aki szeretnek aktívan játszani, azt visszahúzzák az inaktív szomszédok. Csak azok jelentkezzenek, akik sokat és aktívan játszanak. Jelentkezni lehet privátban nálam, vagy orginen. A kiemelt postban szereplő táblázatban is lehet jelezni. Üdv! Hozzuk létre Magyarország top régióját, ami világszinten is megállja a helyét a toplistákon.
  • donatus13
    Itt kaphatsz 7K ban normál változatot, legális és megbízható!
  • botyika
    Ja és rakj nagy buszpályaudvart, valami P+R parkolókat, mindenféle tömegközlit, és utána is érdemes várni pár napot mire "beállnak" arra, hogy ne kocsival közlekedjenek. Ja és a gazdagabbak rohadtul nem fognak tömegközlekedni, ők autóznak :)
  • botyika
    Elmondanám a választ. Reggel a munkások elhúznak dolgozni, este 5-6 körül jönnek haza, ekkor keletkezik a dugó. Miért? Mert ha megnézed azt az infografikát ahol mutatja hogy ki munkás, ki vásárló, stb, rájöhetsz, hogy azért van dugó, mert a munkások munkából hazafele elmennek vásárolni, így atomdugót alakítanak ki. Délutántól mindenki vásárolni igyekszik, plusz a hazajövők is, és ezek bedugítanak mindent. Ezért figyelj nagyon, hogy hol legyen a commercial zóna a városban, lehetőleg ne a legfőbb utakra tedd. Remélem ez segített valamennyit.
  • khalmi77
    Sztem újrakezdem, immár negyedszerre, mert lehet csak én kurtam el valamit, de valamit akkor kőkeményen :)
  • HyperMonkey
    Mintha lenne olyan opció hogy egy régión belül lehet munkásokat átküldeni egyik városból a másikba. Mintha a tutorialból rémlene ilyen.

Nekem 140k-s a városom és csak egy város van a régióban de nem vettem észre ilyen közlekedési szarságot. Még villamos sincs, csak 2 buszállomás, jópár buszmegálló tábla meg egy vasútállomás.

Esetleg próbáld a városon belül az utakat felfejleszteni forgalmas útra.
  • HyperMonkey
    Én meg azt nem értem hogy miért írja hogy az újrahasznosítás leállt. De nem írja miért állt le, pedig van kocsi ami szállít, mégis leállt.
  • khalmi77
    Három fejlett régiót szeretnék: az egyik csak ipar a másik csak város, és az utsó csak üzlet. De ahogy nézem ez nem az a játék, ami ezt támogatja. Furcsa, mert SC4ben ez pölö röhejhelyes egyszerű volt, és ott nem egy kibaszott 500 autótól beduguló autópálya kötötte össze a két várost, hanem akármennyi. Mi az anyádért lehet csinálni 200K-s várost, ami ELVILEG régiókra épül, ha az út már 20Knál összefossa magát? Tömegközlekedés bugos, nem használják rendesen. Persz ezektől függetlenül ez 5000x jobb mint bármelyik SC, csak fogalmam sincs miért ilyen fostenger ez a régiók közötti utazás, illetve forgalom megoldása :S

Aki tudja a megoldást jelentkezzen :D
  • khalmi77
    Nah már mindent megpróbáltam, számomra még mindig lehetetlen megoldani a gondokat. A sok vonat ellenére, egy bizonyos lakosság felett úgy figyeltem, már a kutyát nem érdekli, hogy mennyi és milyen tömegközlekedési eszközöd van, dugók lesznek és leáll a város.

Ez a régiók közötti forgalom pedig maga a borzalom. Ha ennyire épít a játék a régiókra, akkor nem értem miért fossa össze magát az autópálya egy kisebb forgalomtól is már.

Az egész mintha iszonyatosan bugos lenne, de tényleg. A régiók is buggzanak mint a szar. Most pölö nincs forgalom a úton, de pofázik, hogy nincs munkája meg nem tud vásárolni. Csak át kéne takarodni a másik városba, de neeem, ő ehhez túl hülye, inkább kivár. A másik városban meg nyilvánosan akasztani akarnak, mert nincs elég munkaerő, miközben az előzőben meg munkanélküliség van. MOST EZ MI BASZKI nesze neked régiók, tökmind1 milyen a közlekedés, ŐK NEM fognak átmenni mert csak.

Kezdek kiábrándulni, hogy itt valami geci nagy bughalmaz lehet a régiókkal is. Az már csak hab a tortán, hogy a kukás-dolgok rendszeresen leállnak csak úgy, és mire észre veszem már a fél város halmokban áll, ez a bugok királya.
  • botyika
    szar a géped
  • laca95
  • laca95
    játék közbe kék képnyö dobja be megfagy a gép
  • buttonp
    Hali! Felvenne valaki valami régióba? Origin: buttonp

Köszi!:)
  • csuszi
    :DDDD
  • botyika
    A park kérdés az én városomban egyszerűen meg van oldva. Nincs benne park :))
  • csuszi
    :DDDD
  • botyika
    Valaki rájött már amúgy hogy mi értelme a VU-Torony-nak?
  • botyika

Itt már kezdtem sulikat telepíteni mert gondoltam megpróbálok kijönni a dologból és élhetővé varázsolni a várost, de kevés a sikerem :) 3 általános iskola se képes felszipkázni a sok tanulatlant. Ellenben a lakók nem nagyon akarnak elköltözni, sőt, 150k-ról 200k-ra növekedtek, pedig full bűnözés, gyakorlatilag nincs eü ellátás, se tűzoltóság.
  • botyika
    200ezres fullgettó város. 300 bűnözővel :)
  • Dzsini
    Alacsony pénz, magas sűrűség + bűnözés? :)

Nekem csak a vasútállomásomat pingálták ki, meg a parkokban laktak "gyanús elemek".
  • botyika
    Ilyen egy tuti gettósítás végeredménye :)
  • botyika
  • PLackó
    Hali!
    Tudnátok olyan oldalt, ahol akár csak kódban is, de 7-8e Ft-ból megúszható lenne a játék, netalán a LE verzió is?A players.hu-n nincs egy ideje rendelhető állapotban.
    Köszi
  • Mighty
    Bántóan kevés időm van játszani :(

Viszont érdeklődéssel várom, hogy a fiam (8 éves), milyen városokat hoz össze privát régióban :) Nagyon még nem volt időm mindent elmagyarázni neki (pláne, hogy sok dologgal még én sem vagyok teljesen tisztába), de azért bőszen építkezik :)
  • galovics
    Hungary regioban van meg kiado hely, origin: galovicsarnold
    gyertek gyertek. :)
  • McMurdels
    Sziasztok!

Csak tegnap este kezdtem el játszani. Van még valami reális esély arra, hogy bejussak a Európa Kelet 2 szerverre, vagy amíg el nem hagyják páran, addig nem várható kapacitásbővítés?

Addig is, az Európa Kelet 4-en játszom, az Origin ID-m: McMurdels
    Aki szeretne játszani, vegyen fel bátran!
  • Carlos
    és miért nem építed újra?
    az én városom kapott zombit, ufót, szörnyet, földrengést, 2 meteort...
  • rozsa88
    Sziasztok

Ha valaki szeretne csatlakozni, csináltam egy régiót
    Név: Balaton
    Origin ID: rozsa88

Az előzőn becsődöltem sajna, fél órán belül egy földrengés+ egy kib***ott gyík, pedig már elég fejlett volt...
  • Carlos
    :)
    Párat énis megéltem.
  • Omlás
    Jah láttam, majd rá is állok, hogy érdemben hozzá tudjak járulni csak előtte rendezni kell a helyzetet mert eléggé katasztrófa a hangulat :D
  • Morfi
    Az mitől lehet, hogy teganpi nam folyamán egy ALT + TAB lenyomás utánn eggyes apartmanok nekiáltak villogni.
    Van olyan régió ahova esetleg lehetne csatlakozni.
  • Carlos
    Jaja...
    Alakul. Nemzetközi repteret próbálunk összehozni.
  • Carlos
    Énis igy jártam a tévégyárral. Olyan szépen bebűzöli a felhőkarcolókat...
  • Omlás
    Az éjszaka befigyelt egy reaktorleolvadás :] ma nem fogok unatkozni, hogy rendbe tegyem a dolgokat. Hétvégén nem voltam gépközelben így nemigen tudtam játszani de látom csatlakoztak még páran a régióhoz :]
  • Dzsini
    A jobb felső (...) menüben ott van a gombja.
  • HyperMonkey
    Köszi szépen. nekem a dobozban nem volt kézikönyv, gondolom letölthető valahonnan.
  • Dzsini
    1: Helyből több várossal kell gondolkodni, hogy egymást segítsék - valamint az, hogy betelepítetted, még nem jelenti azt, hogy maximális sűrűségre is növekedtek a területek.

2: Kevés szennyezés, a szükséges szolgáltatások és parkok - aszerint, hogy szegény, közepes vagy gazdag lakókat vagy boltokat szeretnél a $ - $$ - $$$ választékból.

3: Minden városközi összeköttetés előre meg van rajzolva, az látszik is a régiós nézeten, az úton bármi közlekedik, a vasúthoz, vízhez állomások kellenek.

4: C a billentyűzeten (a felhasználói kézikönyvben rögtön a tartalom után a "Legfontosabb parancsok" felsorolásban található, a beállításokban választhatod ki, hogy a kezelőfelületet hozzáadja-e vagy sem)
  • Dzsini
    40 ezer főnél hova lenne forgalom? :) Csináld meg ugyanezt 120 ezer lakóval - főleg, ha a felük már gazdag, és nem száll buszra.

Repülővel közlekednek az ingázók? Van egyáltalán kihasználtsága?
  • HyperMonkey
    Sziasztok, lenne 4 kérdésem.
    1. ha beépítettem már egy város helyet fullra, és alul az "igény csíkok" (zöld, kék, sárga) azt jelzik hogy mindenből kéne még akkor mi a teendő? Már sehova se tudok építeni. Kezdjek a régióban egy új várost?

2. Hogy növelhetem a föld értékét? tudom kell rendőrség, klinika ilyesmi, de nem építhetek ilyenek minden sarokra.

3. A régiókban a városokat össze lehet/kell kötni úttal vagy alapból össze vannak?

4. hogy a fenébe kell screenshotot csinálni?
  • Aragorn831109
    Erre kíváncsi leszek. :)