• Flora2
    Ezt nem gondolnám, én még csak szólózom, de nyilván az enyém lesz az összes város a régióban és saját magammal működöm együtt, és nem hinném, hogy ez unalmasabb, mint másokkal együtt játszani. Sőt, szólózni egy szempontból tutibb: nem kell másokra várni, eltűnt partnereket keresgélni, vagy amiatt bosszankodni, hogy neked gyakrabban kellene a partnervárostól az együttműködés, ő meg nem játszik, és eltűnik egy hét múlva.

Ugyanakkor viszont elismerem, hogy az online játék így is kísértésbe hoz, hogy benézzek mások városaiba, egyszerűen azért, hogy tanuljak másoktól. Mások ötletei azért érdekelnek. És valahol azt is értem, hogy amikor eltervezték ezt a játékot, akkor volt a fejükben egy zseniális koncepció (ami az indulásnál elbukott a megvalósításon): hogy a SimCity az egy nagy közös City, egy bolygónyi hely, amit mindannyian építünk, maga egy globális gazdaság; ez hihetetlen szimulációvá nőhetné ki magát, ha mindannyian hatással lehetnénk az AI "világpiacra"... ezért is értettem meg, miért nem SimCity 5 a neve, hanem "A" SimCity. Szóval, annak ellenére, hogy főleg szólózni fogok, valahol értem az egésznek a nagyívűségét, és imponál.