• khalmi77
    Elmondom: felvittem a lakosságom 130K-ig, majd ledózeroltam az EGÉSZ várost, és újraraktam, immáron megint medium sűrűséggel operélva. A sok lakosság alatt pedig kifejlesztettem a napkolletkort, a TV-ket és minden más fontosat a városházán. Így most van egy iszonyatosan fejlett KIS városom, kimaxolt statokkal, kimaxolt oktatási és ipari szinttel, tömegközlekedés nélkül (ami nem is kell mert dugó sincs soha), kimaxolt rendőr, mentő stb-vel.

A városomban jelenleg 0 bűnözés, 0 halál és a kórokozók is konvergálnak a 0-hoz. Talajszennyezés és vízszennyezés 0, a high-tech gyárak miatt pedig van egy kis légszenynezés, nem vészes. Tüzet sem láttam hónapok óta :).

Na nekem ilyen egy JÓL működő város, kár, hogy ezt nem tudom egy várossal 150K-s lakosságnál megcsinálni. Most az a tervem, hogy ezt az egész várost lakosságra állítom át, és elmegyek az elméleti max irányába, de persze úgy, hogy a hatékonyságából ne nagyon veszítsen. Ez közel lehetetlen feladat, de talán 3-4 support várossal, amik MINDENT ellátnak a munkahelyektől kezdve a rendőrségen át a szemétszállításig. Egy szolgáltatást viszont soha nem fogok feladni itt: az az oktatás. Az oktatás térül meg messze a legjobban, (ahogy az életben is) a tanult simek ritkábban lesznek betegek, ritkábban okoznak tüzet (ahogy az életben is...).

Hát ez a tervem idáig.