SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Bocs a hulye kerdesert de nem ertem miert jobb az LE? Van barmi elonye vagy ertelme a valos jatekban szerintetek? Kiprobalta mar valaki ezeket plusz dolgokat?

Koszi
GibboRamone
Köszi az infoót!

Dota 2

Majd csak 8-án és ott 12.000 Ft az ára, szóval én nem ott venném meg a helyedben...
Sziasztok. Aki játszik a játékkal, melyik szerveren és mi a régió neve, már ha online-be játszik. Amúgy aki látta hogy 10 hely van a városok mentésére. Már csak azt nem tudom hogy lehet e törölni belõle?

Az se egy elítélendõ foglalatosság...Én far cry 3!
nyirog
addig mass effect 3 citadel dlc <#idiota>

Már csak szûk 6 óra... Pontosabban 5 óra 47 perc
A játék hivatalosan már megjelent? Mert mindenhol más infót látok.

nyirog
uhuhúúúúú, nem sokára én is tolhatom, hajnalig fogom nyomin, leszarom ha holnap olyan leszek emiatt mint a mosott szar 😄

GibboRamone
Szerintetek holnap a MediaMarktban meg lehet ezt venni?

Dota 2

Mi a gond?
Ilyen van a valóságban is.

De az útra hogy tudtál lehelyezni szélmalmot?
Ha viszont az utat raktad le késõbb, hogy-hogy engedte a játék, amikor útban vannak neki más dolgok?
Vágom, hogy bug, de nem tudom elképzelni hirtelen, hogy mitõl lett ez ilyen. 😄
Engem most hívtak a gameshopból, hogy mehetek a játékért (LE). Mondtam, hogy pénteken tudok menni érte és azt mondták félre teszik. Ott csak 8.500 Ft. 😊
Shiver
hát ennél az útvezetésnél én se csináltam volna jobban neked 😄😄

A felhők felett mindig süt a nap

BoneDragon
Azért ekkora logikát nem kell benne keresni, simán bug. 😊

Carlos
Hát aki hülyén építkezik ne csodálkozzon.
Ha viznyelõre épited a kecót ne csodálkozz, ha beomlik a nappali.

Þór vígi þessi rúnar

(magas bérleti adók =magas lakásadók). Rákattolsz alul a pénzre és ott

Mintha kicsit bugosak lennének az utak néha

GibboRamone
köszi

Dota 2

Itt leledzik kérlek alássan! <#wink>
http://www.players.hu/pc%20j%C3%A1t%C3%A9k/simcity
oneal1
mindjárt szétverik a simek a városházát a magas bérleti díjak miatt😄😄

mit csináljak? hol lehet ezt csökkenteni?

!Forza Ferrari!

GibboRamone
Hol van ennyiért?😊

Dota 2

Van már 7 ezerért is kód az nem pénz érte. Egy ilyen játékért! Ráadásul éjfél után 'prömier...
Láma!
Valszeg igen.

GibboRamone
Hali! Ne essetek nekem egybõl a kérdés miatt!😊 CSak azt szeretném tudni, ezt a játékot esélytelen lesz tört verzióba játszani?

Dota 2

Shiver
mondjuk számomra kurvára zavaró hogy van ami x/óra van ami x/nap van ami x/hónap és így tovább , pláne hogy a tax fülön ahogy lentebb is látszik, egyszerre több is szerepel ezekbõl a féle egységekbõl, ezt remélem javítják és minden egy mértékegységben lesz megadva, illetve értem én hogy órához viszonyítva pl

a kép jobb alsó részén található részén a havi tranzakciók: +1,65 millán állnak, és amiatt nem vagyok mínuszba (sõõõõõt...)

neked kell a raktározóknál kiválasztani hogy exportáld ki

Shiver
mármint hogy eladásra szánod

Shiver
global piac veszi meg ami automatice történik , csak a trade depotban kell beállítani hogy exportod legyen

oneal1
szénbánya ha megtellt és van tározó is, akkor automatikusan termelõdik belõle a pénz vagy valahol el kell adni?

!Forza Ferrari!

elite
Szépen megvárom amíg megnövelik a térképet, akkor megveszem majd.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Kodlovag
Tegnapi rövidke tapasztalatom szerint automatikus. Nekem a nyersolaj eladásból volt 4500$ / 1000egység eladásonkénti jövedelmem. Nem úgy tûnt, mintha bármitõl is függne. Vevõt nem kellett keresnem, csak kitoltam a világpiacra.

Carlos
Ezek a tranzakciók autómatikusak vagy keresni kell vevõt "kézzel" aki megveszi a tévét?

Þór vígi þessi rúnar

Kodlovag
A /óra kiadás és bevételi részben nincsenek benne a kereskedlmi bevételek, mert azok egyszeri tételek.

Carlos
Igaz.
Viszont lenne egy kérdésem.
Honnan jön a sok pénz ha -31K-ban van a város? Látom a 900K-s bevételt, de az honnan, hogyan?

Þór vígi þessi rúnar

Itt is a szegények vannak jól megadóztatva, a gazdagok meg alig.
Életszerû 😄

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

Carlos
nem magasak kicsit az adók? 😊

Þór vígi þessi rúnar

dimre
Nem tudom, hogy a Sim City miatt, de csináltak még egy free szervert a vpn-n.

X universe Home, sweet home

Dzsini
Viszont ha mindenki tévét gyárt, akkor az alapanyagok ára fel fog menni, a tévék ára meg le... 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Elvileg be kell hogy álljon majd a piaci egyensúly...

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

Sziasztok!

Nekem eddig csak pozitív élményeim vannak. Pl.: kb. 5 órai játék után egy városváltásnál leakadt szegény, újraindítás után meg megkérdezte, hogy folytassuk-e az elõzõ állapottól? <#vigyor2>
(tegnap "esti" kép, kb 6 óra után amikor is rájöttem hogy a tv gyártás 10x jövedelmezõbb mint az olaj/benzin )

Carlos
hozzá lehet rendelni, csak telepiteni nem lehet.
Vagyis lehet, csak ügyeskedni kell hozzá.

Þór vígi þessi rúnar

botyika
Nem tudja valaki hogy fel lehet-e telepíteni / hozzárendelni a serial-t az origin accounthoz, vagy azt is csak éjjeltõl lehet?
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Az elsõ kettõt elfoglalták a busyk!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Joschka
Ez már haladás!<#idiota>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit