| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
"Túl mű" az szubjektív, tehát abban te tudod, hogy számodra milyen - nekem tetszik ez a makett-stílus, nem várok valós városképet egy SimCitytől.
"Drasztikus realitáshiba" - kb. annyira az, mint az összes eddigi SimCityben, ahol egy stadion ugyanakkora területet foglal, mint egy atomerőmű. Az eddigiek működtek, ez is fog valószínűleg.
"Sablonos hulladék" (a városok összekötése terén) - valamilyen közlekedési mód kell a városok között, erre a jelenlegi technológia az utakat, a vizet és a levegőt adja lehetőségként, ebből az út látványos, amit trailerben lehet látni, tehát természetesen sablonos (ahogy a világ is az, házakban laknak az emberek, a tűzoltó piros színű, az autóknak pedig átlagban négy kereke van), de hogy hulladék... miért is lenne az?
A kiküszöbölés terén - az első véleményes, a másodiknál a SimCity stílus veszne el belőle szerintem, ha realitásra törekednének, akkor nem ez a játék lenne (bár nem próbáltam, de a Cities XL állítólag megpróbált közelíteni pl. méretarányok terén a realitáshoz, a SimCity soha nem foglalkozott ilyesmivel). A sablon meg - tudsz jobbat az utaknál városok között? Vasút remélhetőleg lesz, városközi repülőjárat nem igazán reális elképzelés mondjuk napi ingázáshoz (van lehetőség arra, hogy egy Sim az egyik városban lakik, a másikban dolgozik és a harmadikba jár szórakozni), a hajókat pedig majd meglátjuk.
Félre ne érts, én csak annyit nem értek, hogy ha egy játékot vársz, valószínűleg megveszed és fogsz vele játszani is, akkor miért kell előre, pár képkocka és leírás alapján ilyen szélsőséges véleményt nyilvánítani róla (hasonlóképpen nem érteném azt, aki közölné, hogy ez lesz minden idők legtökéletesebb játéka, és milyen fantasztikusan csodálatosan realista). Ahogy én látom ez az új rész ugyanolyan SimCity lesz, mint az eddigiek, finomodik a szimuláció (most először egyedek lesznek a városban), de emellett ugyanúgy nem lesz bonyolultabb egy hangyafarmnál, mint az eddigi részek, nem érdemes irreális elvárásokkal közeledni felé. Ez is csak egy játék lesz.
(apropó, egy SimAnt 2013-ra kíváncsi lennék :) )