| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Egyetem kell, én előbb csinálok mint főiskolát, és az instant toljaa high-tech ipart amit eladnak a $$$ üzleteknek amit megvesznek a $$$ lakók, mindenki happy, szennyezés nuku.
Várost meg alapból úgy kezdek, hogy a legolcsóbb sugárutat, tehát kétsávost rakom le, mert később bővíteni tudom, és tudok rá tömegközlekedést is építeni, mivel a buszok 40 kapacitása nevetséges a villamos 200-hoz képest, bár az is kevés egy idő után.
Alapból egy kölcsönt is felveszek, amit gyorsan visszafizetek, de az meg azért kell mert napenergiából nyerem az áramot... most már. Az első városomban szélenegiáztam, na az úgy szar ahogy van kb. egy 100K-s városnak nevetségesen keveset ad, a napenergia ellenben sokkal jobban fejleszthető és nekem jobbnak tűnik egyenlőre. Az sem elhanyagolható tény, hogy a napenergiát olcsóbb "fenntartani" mint a szélenergiát, aminek a karbantartása sokkal többet kerül. A szélenergia faluba, vagy nagyon kis településen jobb, mivel az erőmű olcsóbb.