• khalmi77
    Két napja játszok a játékkal, néhány gondolat: összegezve a legjobb szimulátor amivel életemben játszottam.

Teljesség igénye nélkül néhány dolog:
    - Nincs többféle nehézségi fokozat, amit mindig butaságnak tartottam az SC4ben, mindenki egyen játszik ami alapja lehet az összehasonlításnak immár.
    - Nincsenek bődületes marhaságok benne mint az SC4ben: pl 2 utcára ő azt mondta hogy long commute time (meg anyád az mikor azt le is sétálhatod 10 perc alatt).
    - A grafika végtelenül optimalizált, remekül fut gyenge gépen is, ugyanakkor nagyon szép.
    - Régiós játék is nagyon optimalizált, gyengébb gépen is 1 percen belül már más városban vagyok.
    - Összességében előrelépésnek érzem az SC4hez képest, és persze ennek folytán köröket ver minden más hasonló játékra… a pályát meg majd DLC-zik hogy nagy legyen, no para.

A lényeg:
    Nagyon élvezhető, iszonyatosan jól eltalálták a játék nehézségét! Az elején nevetségesem könnyű, hogy mindenki szórakozhasson azért, a 10 éves gyerek is elnyomogassa kicsit a napközi után. De egy olyan 100k+ városnál már nagyon durva gondok jönnek elő, ha nem terveztél nagyon komolyan előre… dugók, úttervezés, stb.

Konklúzió: 10/10 nálam, életem egyik legjobb játéka. A szerver gondok megszűnnek 1 héten belül, bár nekem ma is egész nap gond nélkül futott a game (most is).

Skacok a DLC-ken meg nem kell felhúzni magatokat, én örülök összességében neki. Miért? Mert manapság két játékot szoktam sokáig támogatni, fejleszteni: az MMO-kat és az ilyen DLC-s megoldást, magyarul azokat amiknél "fizeted" úgymond havi szinten a programozókat, hogy csinálják a jóságot. Egy MMO-nál meg azért még mindig mesze olcsóbb ez a játék :)!