SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tisztelt elõrendelõnk!

A mai napon kaptuk a tájékoztatást az EA-tõl, miszerint a SimCity Limited Edition rendeléseinket amiket már régen bekértek tõlünk egyáltalán nem tudják teljesíteni, helyette csak és kizárólag a hagyományos kiadású szoftvert kapjuk

Emiatt sajnálattal kell közöljük, hogy a SimCity Limited Edition rendelésed helyett csak hagyományos, normál kiadású verziót tudunk biztosítani számodra. Megértjük e zesetben természetes csalódottságod, felháborodottságod, ezért, amennyiben ez az ajánlat megfelel, akkor a normál kiadást az eredeti 8490 forintos ára* helyett most 7650 forintos áron* kaphatod meg tõlünk.
Várjuk ez ügyben akkor visszajelzésedet, hogy megfelel-e így a játék normál kiadása is!

Még egyszer köszönjük ezúton is megértésedet.

-Konzolok Szervize

*Ezek az árak még nem tartalmazzák a házhozszállítási költséget, amennyiben nem személyes átvétellel rendelted meg a szoftvert.

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

Csoda, hogy elõbb kapunk meg valamit, mint a világ többi része...

Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!

Ez no comment:

Thursday, 7th March 2013
European Nations (except Hungary, Ireland, United Kingdom)

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

Most akkor hogy is van ez?

mosoly😊

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sajnos ilyen világot élünk! <#sir>

Ffffúú de utálom at EA-t. Az csak egy dolog, hogy látványosan lesza... ööö, szóval "kevésbé érzik fontosnak" az EU vásárlókat: se elõrehozott release, se 3. korlátlan béta.
De ezek a vetítések... "Azért nem lesz nagyobb város, mert nem bírja az összes gép", " Azért kell a folyamatos netkapcsolat, mert a cloudunk segít be a számításba" Kizártnak tartom, hogy az emberek többsége ne látna át ezen a bullshiten.
- Ha az a cél, hogy mindenen elfusson, akkor a gyenge gépeknek segítsen be a cloud, de az erõseknek akkor ne kelljen folyamatos net. Vagy fixen segítsen be a cloud, de akkor az erõsebb gép elbírja a nagyobb várost.
- Annyira nyilvánvaló, hogy a folyamatos net a piracy miatt kellett, nem tudom minek vetíteni. A cloud process nincs ingyen. Nagyon nincs. Az EA nem ennyire jófej, hogy sokmillió dollárból komoly szerverparkokat építsen, hogy a playereknek jobb élményben legyen részük és ezért se havidíjat, se különösen magasabb alapárat nem kér. Hogyne, õk pont ilyenek.
- A nagyobb városról sem értem minek az elõadás. Nyilván nem akkor fog kijönni az azt tartalmazó kieg, amikor már a gépek elég erõsek lesznek hozzá, hanem amikor azt mondják, hogy üzletileg itt az ideje. Ez egyébként profi üzleti húzás, ezt külön DLCbe tenni. A színes hõlégballonokért meg német cukrászdákért csak az igazi nagy fanok fognak fizetni, de a nagyobb mapért füstölve kattognak majd a buy now gombok. Zseniális és egyben gusztustalan.
igen,beregelsz kóddal,és nem a lemezrõl telepítesz,hanem az Originrõl a digitális változatot,mint a Sims3 esetében.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Joschka
Hát...meg kell várnunk fiúk a jövõ pénteket mindenhogyan...<#confused><#rinya><#hehe>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Milyen jó kis épületszerkesztõ volt a 2000-ben! Még át is lehetett szinezni õket

SimCity Buildings Képekkel, leírásokkal! <#taps>

gergod
ez mekkora bullshit mar... ha tenyleg csak a szgepek teljesitmenye az ok, akkor ha nekem egy csucs gepem van ugyan engedelyezzek mar a nagyobb meretet es ha "apuci szar gepen" jatszom, akkor ne engedje a nagyot kivalasztani. Ennyire egyszeru.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Twitter

Ok folks the official word - doors open at 9:01pm 3/4 for Origin digital purchasers in US. EU is still the 8th. Sorry my EU buddies

Anyád! <#levele> <#falbav>

kár hogy a zónasûrûség az úthoz van kötve. Ha például lenne egy város két térszínnek, pont mint ezen a képen, és hiányoznának a széles utak a zsúfolt városszövetbõl, akkor ilyen megoldással a lejtõ fölé lehetne építeni új gerincutakat akár több szintben.

ezek szerint egyetemet sem láttak még, nemcsak várost <#hehe>

mert a honlapjukon 8 van írva

Amúgy aki még a GameShopból rendelt elõ annak nincsen véletlen infója arról hogy õk is megkapják e 4-edikén?

oneal1
én is beszállnék majd jövõhéten multiba, aki játszana vegyen fel nyugodtan😊

!Forza Ferrari!

Ha mégse, akkor beperelem õket emberkínzásért...
Amúgy ez most nagyon feldobott, el is kezdtem átszervezni a kövi hetem <#worship> Viszont nagyon remélem hogy nem kamu, és a dobozos verzióra is vonatkozik (ámbár miért ne vonatkozna, ha 4 vagy 5-ödikén beregelem kóddal, ugyanolyan elbírálásban van az mint a digital. Vagy ha nem akkor bunyó lesz itt) <#violent><#boxer>

Merem remélni, hogy nem csak arra. <#rolleyes> Különben csesszék meg! <#mf1> <#duhos2>

ÉÉÉs, valaki elmondaná hogy ez miért csak a digital copyra vonatkozik <#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes> <#falbav> ... <#mf1>

szabo15
Nem rosz

Na ez már barátságos chat! Köszi a linket.

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

nyirog
Szent Istvános hallgatóként, lelkembõl szóltál

Mert van Mezõgazdaság- és Környezettudományi Kar is! <#idiota>

Amúgy fura, hogy az egyetem körül egy földút fut körbe.

mrmilan
Aha. Március 8-án öntudatára ébred, és vírusként terjeszti majd a Sim City magvait szerte a világon...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Azaz! <#vigyor>

SimCity Retrológia

Skynet... <#nevetes1>

Joschka
Ez tök csini.<#hehe><#taps><#eljen>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka

ááá, még 6 és fél nap, beleõrülök a várakozásba <#falbav><#guluszem1><#wow3><#zavart2>

Stress Test videó
Végigjátszotta a 4 órát. Én már majdnem végignéztem. Rengeteg tennivaló van, a hely szûkösségét érezni, viszont nem is a legjobban bánt a srác a hellyel, de érthetõ, ha a legtöbbet akarta megmutatni a 4 órából.
Joschka
Ja, meg van....ütök le néhány cölöpöt, azt úgy!<#idiota><#hehe>

Joschka
Na ezzel kapcsolatban kapcsolja már fel nálam valaki a vellanyt, hogy ilyen utat, hogy lehet majd a játékban össze hozni?

Vándorr
hû, a live streamben az autók nem viccelnek, átmennek az utat elválasztó füves részen 😄

http://youtube.com/indieGoTV

LezLee
Messzirõl inkább tûnik hullámvasútnak, mint úthálózatnak. <#conf>
télleg jó <#hehe>

nyirog
ha az épületeket ilyen cyberpunkra képzelem akkor az egész olyan Sci-Fi-s

Hû, ez az úthálózat, de tetszik! <#wow1> <#taps>