SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mai napon kaptuk a tájékoztatást az EA-tõl, miszerint a SimCity Limited Edition rendeléseinket amiket már régen bekértek tõlünk egyáltalán nem tudják teljesíteni, helyette csak és kizárólag a hagyományos kiadású szoftvert kapjuk
Emiatt sajnálattal kell közöljük, hogy a SimCity Limited Edition rendelésed helyett csak hagyományos, normál kiadású verziót tudunk biztosítani számodra. Megértjük e zesetben természetes csalódottságod, felháborodottságod, ezért, amennyiben ez az ajánlat megfelel, akkor a normál kiadást az eredeti 8490 forintos ára* helyett most 7650 forintos áron* kaphatod meg tõlünk.
Várjuk ez ügyben akkor visszajelzésedet, hogy megfelel-e így a játék normál kiadása is!
Még egyszer köszönjük ezúton is megértésedet.
-Konzolok Szervize
*Ezek az árak még nem tartalmazzák a házhozszállítási költséget, amennyiben nem személyes átvétellel rendelted meg a szoftvert.
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!
Thursday, 7th March 2013
European Nations (except Hungary, Ireland, United Kingdom)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
De ezek a vetítések... "Azért nem lesz nagyobb város, mert nem bírja az összes gép", " Azért kell a folyamatos netkapcsolat, mert a cloudunk segít be a számításba" Kizártnak tartom, hogy az emberek többsége ne látna át ezen a bullshiten.
- Ha az a cél, hogy mindenen elfusson, akkor a gyenge gépeknek segítsen be a cloud, de az erõseknek akkor ne kelljen folyamatos net. Vagy fixen segítsen be a cloud, de akkor az erõsebb gép elbírja a nagyobb várost.
- Annyira nyilvánvaló, hogy a folyamatos net a piracy miatt kellett, nem tudom minek vetíteni. A cloud process nincs ingyen. Nagyon nincs. Az EA nem ennyire jófej, hogy sokmillió dollárból komoly szerverparkokat építsen, hogy a playereknek jobb élményben legyen részük és ezért se havidíjat, se különösen magasabb alapárat nem kér. Hogyne, õk pont ilyenek.
- A nagyobb városról sem értem minek az elõadás. Nyilván nem akkor fog kijönni az azt tartalmazó kieg, amikor már a gépek elég erõsek lesznek hozzá, hanem amikor azt mondják, hogy üzletileg itt az ideje. Ez egyébként profi üzleti húzás, ezt külön DLCbe tenni. A színes hõlégballonokért meg német cukrászdákért csak az igazi nagy fanok fognak fizetni, de a nagyobb mapért füstölve kattognak majd a buy now gombok. Zseniális és egyben gusztustalan.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ok folks the official word - doors open at 9:01pm 3/4 for Origin digital purchasers in US. EU is still the 8th. Sorry my EU buddies
Anyád! <#levele>#levele> <#falbav>#falbav>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Végigjátszotta a 4 órát. Én már majdnem végignéztem. Rengeteg tennivaló van, a hely szûkösségét érezni, viszont nem is a legjobban bánt a srác a hellyel, de érthetõ, ha a legtöbbet akarta megmutatni a 4 órából.

http://youtube.com/indieGoTV