| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
c3ll #4395 Szerintem a keskenyről szélesre upgrade csak dózerrel megy. Áthúzás se működik.
Egyébként ezt a mai napig nem értem, hogy miért kell MINDIG - kivétel nélkül - eljátszani minden online gamenél:
"UPDATE: Thursday 03.07.2013 (03:30 EST / 08:30 GMT / 00:30 PST )
The team at SimCity is undertaking aggressive maintenance on the servers and adding capacity to meet demand. Performance will fluctuate during this process. Our fans are important to us and we are committed to delivering against their expectations. Thank you for your patience as we work on the issues."
Minden egyes játéknál ez van napokig, hogy ilyenkor kapkodnak, hogy "hhúúúú bővítsünk, mert ezek be akarnak lépni! Hát erre igazán nem számítottunk!" Értem én, hogy nem kifizetődő 2x akkora szerverparkokat építeni a launch első néhány hete miatt, de kérem, 2013 van, kötnek egy egy hónapos szerződést valamelyik nagy Cloud szolgáltatóval, mondjuk Amazon EC2-vel és máris meglenne a dupla kapacitás arra a néhány hétre.
Egyébként másnak is a "Kapcsolódás a frissítési szerverhez" ponton áll, mikor indítaná?