11758
  • dimre
    Behalt minden, eddig fenn voltam, egy párszor leálltak a szerverek, de a játék ment rendesen.
    Tegnap azt nyilatkozta valamelyik kuka EA-s tökfej, hogy Európában nem lesznek gondok. Tényleg kinyalhatják mindenki , az EA-s "szakemberek".
  • botyika
    ennél a résznél nekem is állt 5-10 percet, de aztán továbbment.
  • drmilo
    Remélem mire hazaérek melóbol már menni fog (bár nem valószínű)
  • szabo15
    Mert megint nem jó azé valamit megint csinálnak vele
  • Csokis
    Nekem ennél mindig megáll, és nem megy tovább.

• szabo15
    Ez igen jo sokáig birta már megint nem jo a szero pedig most kezdtem el a várost épiteni
    Csatlakoztam a régiohoz észre veszem lehet látni a városom a tiédböl
  • Newfronter
    Automatikus. Nagyon lassan frissül a szerver.
    Azt is vedd figyelembe, hogy aki másik szerverre ment, azt nem látod a másik szerverről, ez is lehet az oka.

Nekem olyan hiba van, hogy aki fent is van, azt is offline-nak mutatja, illetve a meghívót sem kapta meg a másik. Bár ez még tegnap volt a West 2-őn.
  • Ironman2
    ez most hogy müködik? játékon belül is újra fel kell venni barátokat??? origin barátokat nem lehet valahogy hozzáadni a játékhoz?
  • godand
    Ezt most sikerült rögzíteni. Kicsit kiábrándító...
    http://www.youtube.com/watch?v=AAUe8jg3a2M&feature=youtu.be
  • Bal0924
    Miért nem tudok 1-1 útszakaszt tovább fejleszteni?
  • botyika
    Az is lehet hogy nem csinálnak nagyon semmit, csak nyugtatják a kedélyeket az ilyen szövegekkel. Külső szolgáltatóval meg gondolom azért nem kötnek mert könnyebben ellophatóvá válik a szerver oldali kliens, de lehet nem értek hozzá. Szvsz nekik már mindegy, mindenki előrendelte, azoktól már befolyt a lé, lemegy a hétvége kissebb lesz a forgalom, 1-2 hét alatt beáll hogy mennyien vannak aszt ennyi. Költséghatékony.
  • c3ll
    Szerintem a keskenyről szélesre upgrade csak dózerrel megy. Áthúzás se működik.

Egyébként ezt a mai napig nem értem, hogy miért kell MINDIG - kivétel nélkül - eljátszani minden online gamenél:

"UPDATE: Thursday 03.07.2013 (03:30 EST / 08:30 GMT / 00:30 PST )

The team at SimCity is undertaking aggressive maintenance on the servers and adding capacity to meet demand. Performance will fluctuate during this process. Our fans are important to us and we are committed to delivering against their expectations. Thank you for your patience as we work on the issues."

Minden egyes játéknál ez van napokig, hogy ilyenkor kapkodnak, hogy "hhúúúú bővítsünk, mert ezek be akarnak lépni! Hát erre igazán nem számítottunk!" Értem én, hogy nem kifizetődő 2x akkora szerverparkokat építeni a launch első néhány hete miatt, de kérem, 2013 van, kötnek egy egy hónapos szerződést valamelyik nagy Cloud szolgáltatóval, mondjuk Amazon EC2-vel és máris meglenne a dupla kapacitás arra a néhány hétre.

Egyébként másnak is a "Kapcsolódás a frissítési szerverhez" ponton áll, mikor indítaná?
  • Carlos
    Az nem zavar, hogy innen kábé max 5 embernek megy és a többség melózik, nem a seggét mereszti otthon? Nyugi. Majd megyünk.
  • Newfronter
    Útépítést válaszd ki, és ott a "csávó mellett", ahol az útformákat is tudod állítani. Vagy egyszerűen az "R" gombbal tudod ezt csinálni, és kiválasztod az utat.

De ez a szélességét az útnak nem fogja növelni.
  • Carlos
    az első hely első hely. :)
  • dimre
    Újból megkérdezem, ha valakinek van kedve jönni.
    Kelet 2 szerver
    Játék: Magyarország
    Beindult a biznisz
    döl a lé
  • zorrobomber
    kétes értékű 1. hely ez, úgy érzem :)
  • Carlos
    Népszerű témák
    1. SimCity (2013)
  • Bal0924
    Hol? Nem találom.
  • Newfronter
    Vagy áthúzod rajta a szélesebbet. Oda van írva, hogy a keskeny utakat nem tudod nagy, széles utakká fejleszteni, eleve széleset kell letenni.
  • Carlos
    van út upgrade tool
  • Bal0924
    Csak úgy tudok szélesebb utat csinálni ha előtte lerombolom az utat?
  • Since
    Na megnyuogdtam hogy nem én vagyok az egyedüli : http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9340790.page
  • Since
    Én is úgy tudtam, de valamiért nem jelenik meg az Originen...
  • dimre
    Nálam simán megy a 60fps, 6950-es karim 2GB, i5 2500k, 8GB ram.
    Mindent fullra állítottam.
  • Armi555
    Nem tudom most megmondani, de szerintem 30-ra leraktam a 60-ról. Úgyse éri el még a harmincat se olyankor...
  • dimre
    Beállításoknál, mennyire van állítva az FPS-ed ?
  • Armi555
    Homokozó mód leírása
  • Joschka
    Amikor beléptél a játékba régiót választani, ott van le írva részletesen ez a bizonyos "Homokozó mód"...Szerintem is furcsa magyar el nevezés...
  • Armi555
    Public régió azt jelenti, hogy bárki becsatlakozhat abba a régióba, és csinálhat várost. Azért nem látsz mást, mert a régión belül egyedül vagy. Nem jön senki úgy látszik.

Nekem is HD6850-em van és nagyobb városnál már nekem is alacsony FPS-sel fut a játék, mondhatni szaggat. (8GB RAM, Q6600 processzor)
  • Terawatt
    Ott tudod tesztelni az épületeket,építési stratégiád, elvileg van limitált számú csalás is egyszóval kreatívkodni lehet.
  • HyperMonkey
    #4343 -re valaki tud válaszolni?
  • Bal0924
    Okosabb lettem.....
    De most komolyan mit takar ez a fogalom? (Homokozó mód)
  • Ironman2
    Na lássuk,mire költöttem el egy vagyont!
  • Joschka
    Az a Sandbox mód.:)
  • Terawatt
    Ezzel csak az a baj, hogy a terület erőforrásait nem tudod resettelni.
  • Faterx
    Köszi szépen, lelógott az ablak alja azért nem vettem/vettem észre...
  • nyirog
    Launch FAQ
  • Bal0924
    Honnan veszed az információkat?
  • Armi555
    Még karbantartás folyik, azt írták ingadozni fog a szerverek teljesítménye.

Egyébként nincs város újrakezdés! Se törlés! Elhagyás van...

Viszont használhatod a buldózert :)