| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Az vicces volt, hogy másfél óra után, amikor még majdnem mindenem alacsony sűrűségű volt, valamelyik tanácsadó megkérdezte, hogy akarom-e tudni, hogy növelhetem az épületek sűrűségét. Nanáhogyakarom. Erre beadott valami előre rögzített procedúrát, ahol elmutogatta, hogy mithol találok a grafikonok között. Nyissam meg az épületsűrűség grafikont, nagy nyíl mutatta, hova kattintsak. A nagy nyíl a szennyezési térkép gombját mutatta. Gondoltam arra csak nem kattintok, próbáltam megkeresni az épületsűrűség grafikont, de hiába húztam az egeret a gombok fölé, nem írta ki a grafikon neveket. Aztán elkezdtem kattintgatni, hogy a jó grafikont nyissam meg, de ez az előre rögzített procedúra olyan, hogy abszolut sehova se lehet kattintani, csak oda, ahova a nyíl mutat. Végül megadtam magam és rányomtam a szennyezési térkép gombjára. Erre megnyitotta az épületsűrűségi grafikont. Pfhh. Végül arra jutottam, hogy biztos az ablakozott üzemmód miatt mutat a nyíl rossz helyre.