SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége.
Probléma esetén a Topic címének és hozzászólás számának megnevezésével reklamálj amit link formájában szúrj be!
Off topic hozzászólások pontozva lesznek! "
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
http://youtube.com/indieGoTV

"
Ezek szerint piac is lesz, jól hangzik.
Köszi a választ, akkor szombaton kell várni a béta mailt.
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Sandbox mód
Beta 2 FAQ
Egyenlõre ezekrõl a régiókról tudunk.
A városok kereskedhetnek egymással áram, víz, nyersanyag stb. Természetesen bizonyos juttatásokért cserébe.
Lenne pár kérdésem:
Miért most nem fognak kereskedni a régiók egymás között?
A sandbox mód mit takar?
A béta kulcsokat mikor küldik ki?
A multiba a 16 régió is megosztja az erõforrásait? Kereskedik egymással ?
Errõl mit lehet tudni? Pl áramot is pénzért kap a másik régió?
A konzolokszervizenel is feliratos lesz a játék?
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

http://youtube.com/indieGoTV
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Hogy a farkas törvényeket már ne is említsem. Néha azon tûnõdöm jobb lenne az õskorban egy barlangban rajzolgatni mintsem napjainkban az ea-t szidni (vagy maxis-t) hogy "na de gyerekek há hol a metro, mi ez a small méretû város ? Ez nektek sim city 😊
A kalózkodásnak vannak pozitív hatásai is ez kétségtelen én magam fel tudok sorolni egy tucatot. pl: haverjaim akik töltögetnek mindent amit csak találnak otthon játszanak. Jobb mint ha bûnöznének. De nekem óhatatlanul eszembe jutnak azok a fejlesztõcégek de fõleg az ott dolgozók akiket szélnek eresztettek mert nem fogyott a portéka. És nem minden esetben azért mert szart adtak ki a kezükbõl lásd elmúlt 20 év. De van ellenpélda is! Új Aliens! Na ilyen batár szarér nem szabad pénzt adni!