11758
  • oneal1
    köszi!:)
  • oneal1
    köszi a segítőkészségedet...
  • Kodlovag
    Nem kell, van trial mód. A weblapjukon elérhető hozzá a username és password. Viszont egy idő után kidob
  • Carlos
    vársz egy napot
  • oneal1
    megjött nekem is, próbálnám telepíteni, néztem a leírást, de ennél a flyvpn proginál regisztrációnál fizetni kell, inkább kihagynám:D

más mód van e?
  • Shiver
    meg, privátra rakhatod vagy publicra
  • Carlos
  • Omlás
    Várható volt :] nem kell ezen meglepődni.
  • Armi555
    Ha már témánál tartunk, ebbe bukkantam:Aktuális kérdés
  • zorrobomber
    éljen a bulvár :)
  • Ironman2
    Sim City Megismétlődik a Diablo 3-as rémálom?
  • Joschka
    Az jó, mert én sem akarok oda be engedni olyant, akit nem ismerek!
  • Carlos
    Szuper köszi. Akkor be lehet hívni haverokat de randomok nem jönnek. Süti.
  • Armi555
    Privát régió pont ezzel a funkcióval van ellátva
  • Joschka
    Én nem megyek oda, meg ígérem!
  • Carlos
    Meg lehet oldani azt, hogy ne jöhessen be "idegen" a régiómba, csak azt akit engedek?
  • Shiver
    tegnap a város amin 6 órán keresztül dolgoztam már 110e lakosú és sikerült az egyik nagy műhöz hozzákezdenem (1 milla simoleon), a város nagy mapon van és már nem növelhető túlzottan. tapasztalatom az hogy ha van egy régiód akkor mindenképpen specializálódni kell a városoknak, ezért is nagy élmény a multi, illetve ezért is akarják ezt az online dolgot erőltetni. ha betelt a hely és eljön a specializálódás ideje akkor meg bontani kell. igaz picit csökken a létszám de mindennek ára van :)
  • Carlos
    Nem mondtam le. Előrendeltem annó és annyi.
  • Kodlovag
    Finoman arra szeretnének rávenni, hogy fizesd ki. Vagy már lemondtad?
  • Carlos
    ipon küldött egy számlát... De minek is? ki se fizettem.
  • Ironman2
    Megjött nekem is!!!
  • Omlás
  • botyika
    A hozzászólásokat olvasva itt és ott is, azt hiszem hogy nagyjából kitaláltam a taktikát, hogy kell játszani ezt a játékot, (hogy ne .asszon fel agyilag :-). Privát régió teleépítése először csak kis városkákkal, majd fokozatosan hol egyik hol másik várost piszkálgatva fejleszteni az egész régiót, míg végül kifejlődnek a kisvárosokból a nagyobb, specifikus városok.
  • Kodlovag
    Tegnap este működött, de én a nyugat 1-re mentem.
  • Armi555
    Amúgy van EU West 2 szerver is már, igaz?
  • Kodlovag
    Az vicces volt, hogy másfél óra után, amikor még majdnem mindenem alacsony sűrűségű volt, valamelyik tanácsadó megkérdezte, hogy akarom-e tudni, hogy növelhetem az épületek sűrűségét. Nanáhogyakarom. Erre beadott valami előre rögzített procedúrát, ahol elmutogatta, hogy mithol találok a grafikonok között. Nyissam meg az épületsűrűség grafikont, nagy nyíl mutatta, hova kattintsak. A nagy nyíl a szennyezési térkép gombját mutatta. Gondoltam arra csak nem kattintok, próbáltam megkeresni az épületsűrűség grafikont, de hiába húztam az egeret a gombok fölé, nem írta ki a grafikon neveket. Aztán elkezdtem kattintgatni, hogy a jó grafikont nyissam meg, de ez az előre rögzített procedúra olyan, hogy abszolut sehova se lehet kattintani, csak oda, ahova a nyíl mutat. Végül megadtam magam és rányomtam a szennyezési térkép gombjára. Erre megnyitotta az épületsűrűségi grafikont. Pfhh. Végül arra jutottam, hogy biztos az ablakozott üzemmód miatt mutat a nyíl rossz helyre.
  • zorrobomber
  • Omlás
    Olvass vissza és láss csodát kérdésedre választ találsz ;)
  • massFx
    te hogy tudtál jétszani, mikor én megvettem kedden ajátékot és még ma is azt irja, csak 03.07-én 00:001-től játszahtó?
    lopoott verziód van? vagy nálam van a hiba?
  • Shiver
    nekem tegnap volt a második session, hááááát rohadtul nem könnyű :)

6 óra alatt kaptam 2 ufo-t, 2 (jól látod) godzillát és egy szaros földrengést. ebből a földrengés és a godzilla pusztította a legnagyobbat. mondjuk vicces volt de azért nem kívántam:)
  • Kodlovag
    A másik nagy problémám a grafika minősége volt. Alapbeállításként 1280x720 majdnem minimum beállításokkal indult fullscreenben. És már akadt. Ezt betudtam az integrált videokártyámnak, pedig ennél azért sokkal többet vártam tőle. Másfél óra akadozgatás után gondoltam ránézek a fórumra, és áttettem ablakozott üzemmódra. Ekkor ért a meglepi: először is újraindítás nélkül váltott felbontást (amit soha nem értettem, más játékaim miért nem tudtak mindig is, olyan alapdolognak tűnik). A másik, hogy hirtelen elkezdett gyönyörű simán futni. Annak már nem kezdtem neki, hogy kikísérletezzem mit bír grafikailag, majd ma este. Viszont 1920x1080 ablakozva megint csak nem jó, mert az ablak fejléce miatt nem fér ki a kezelőfelület alja a képernyőn. Úgyhogy most 1280x720 ablakban fut, de legalább már normális sebességgel.
  • Flora2
    Nekem igazából szimpatikus tapasztalat, hogy ezeket írjátok, hogy nem egyszerű rájönni, mit akar a város, mert én attól féltem a legjobban, hogy egy divatosan lebutított, leegyszerűsített játék lesz, amiben majd minden könnyen megy. Ha törni kell a fejem, mi bajuk az adókkal, hogy hogyan sakkozzak a szűkös hellyel, milyen density-s út kell hova; tényleg magas-e a bűnözés, vagy csak rinyálnak a választók, és a statisztika mást mond, és emiatt polgármesteri bölcsességgel mást kell csinálni, mint amit a választók rinyálnak... ez jó, ez eddig bejön.
  • Kodlovag
    Na, kicsit kialvatlan a fejem ma reggel. Végül is sikerült játszanom tegnap éjszaka 2 órát. Ez leginkább 2 óra küzdelem volt. Miután én nem bétáztam, minden nagyon új volt. És valahogy sehogy se akart kézre állni.
    Kezdve az irányítással. Minden pont fordítva történik, mint ahogy más programokban megszoktam. Jobb egérgombra mozog, balra forog a kamera. Egyáltalán végiggondolták azt rendesen, hogy bal klikkre lehet forogni? Ha bármelyik menüben bármi ki van választva, akkor azt bal klikkre leteszi. Meg kell tanulnom a billentyűkombinációkat. A másik meg, hogy elvárásom szerint úgy működne (és más programokban így is van), hogy klikkre megfogja az objektumot, és ha húzom az egeret balra akkor az ojjektumot húzza a kamerához képest balra. De itt pont fordítva megy, a kamerát húzza balra a terephez képest, ami a képernyőn nézve pont fordított mozgást eredményez. Ugyanez a forgatásra. Ezt legalább 100-szor rontottam el játék közben, és történt más, mint amire számítottam. És ahogy néztem, nem is lehet a kontrolt átállítani, csak megszokni.

Egyébként azt hiszem, nem a legjobb térképet választotta a kezdéshez, mert volt rajta egy nagy hegy, ami szépen feldarabolta a területet. Úgyhogy csak a térkép 1/4-ébe beszorítva játszottam. Már az is problémát okozott, hogy az 5000 főt elérjem.
  • zorrobomber
    EA ‘Confident’ Origin Issues Won’t Plague Euro SimCity
  • Newfronter
    Ki tudja arra a választ, hogy ha egy várossal nem játszom, mert mondjuk nem vagyok egy napig, azt egy másik játékos mikor veheti át? Nem szeretném ha a saját városom rossz kezekbe kerülne, meg úgy eleve...
  • zorrobomber
    +1 ipon-os LE
  • Carlos
    Nálam úgyszintén!
  • Since
    Kíváncsi leszek hogy tényleg így lesz-e :)
  • Mayan
    Sziasztok!

Van egy feleslegessé vált Iponos LE előrendelésem, holnapi személyes átvétellel. Ha valakinek kellene, privátban jelentkezzen a rendelési számért.
  • Dzsini
    Lehet, hogy a DLC-ket dollárban árazták be (?) Én is néztem, de nem vettem meg (még) egyiket sem.

A német gyorsvasutas dolog tetszik a legjobban, ha nagyon bejön a játék, majd esetleg egyszer megveszem.