• Kodlovag
    Na, kicsit kialvatlan a fejem ma reggel. Végül is sikerült játszanom tegnap éjszaka 2 órát. Ez leginkább 2 óra küzdelem volt. Miután én nem bétáztam, minden nagyon új volt. És valahogy sehogy se akart kézre állni.
    Kezdve az irányítással. Minden pont fordítva történik, mint ahogy más programokban megszoktam. Jobb egérgombra mozog, balra forog a kamera. Egyáltalán végiggondolták azt rendesen, hogy bal klikkre lehet forogni? Ha bármelyik menüben bármi ki van választva, akkor azt bal klikkre leteszi. Meg kell tanulnom a billentyűkombinációkat. A másik meg, hogy elvárásom szerint úgy működne (és más programokban így is van), hogy klikkre megfogja az objektumot, és ha húzom az egeret balra akkor az ojjektumot húzza a kamerához képest balra. De itt pont fordítva megy, a kamerát húzza balra a terephez képest, ami a képernyőn nézve pont fordított mozgást eredményez. Ugyanez a forgatásra. Ezt legalább 100-szor rontottam el játék közben, és történt más, mint amire számítottam. És ahogy néztem, nem is lehet a kontrolt átállítani, csak megszokni.

Egyébként azt hiszem, nem a legjobb térképet választotta a kezdéshez, mert volt rajta egy nagy hegy, ami szépen feldarabolta a területet. Úgyhogy csak a térkép 1/4-ébe beszorítva játszottam. Már az is problémát okozott, hogy az 5000 főt elérjem.