• Austin Bailey
    ezt most hogy sikerült? Belebeszélsz egy csomó olyat a helyzetbe, ami nincs is benne.
    1, Én nem azért nézem más szemmel (?) a játékot, mert "szakmabeli" vagyok, hanem azért vagyok szakmabeli, mert más szemmel (?) nézem például ezt a játékot, következésképpen tehát engem az szórakoztat, amikor kialakított kis gondolataimat vihetem képernyőre, vagyis nem igaz az, hogy nem tudok szórakozni, hanem az igaz, hogy a játék engem jelenleg nem szórakoztat. Ha bármilyen aspektusa lenne, amibe bele tudok szeretni, vagy inspirációt tudnék belőle meríteni, akkor észre se venném a problémákat, mint ahogy ezt az RH után az SC4-gyel is tettem, ahol bele voltam szeretve az elelevated railbe, és az volt a heppem, hogy építek egy tökéletes metróhálózatot, ahol nincsenek túlterhelt vagy üres vonalak. Ehhez igazítottam a várost (később aztán mást is csináltam persze)
    2, az sc4-ben nem lehetett egymással keresztezni a vasutat meg az autópályát, ami egyszerűen egy banális hiba. Bárki akarhatja az utat meg a vasutat keresztezni, aki például épít egy autópálya-körgyűrűt (ami szerintem nem túl hardcore szakmai elgondolás, sőt igaziból elég laikus ötlet)A többi vonalas infrastruktúrát mind lehetett egymással keresztezni, kivéve ezt a kettőt. Következésképpen ez mindenkit zavart, aki eljutott odáig, hogy volt autópályája. Továbbá egyébként azt gondolom, hogy az SC4 nem nehéz volt, hanem az igazán tömegvonzó level 7 és afeletti házak csak nagyon későn jelentek meg, így sok időt kellett úgy játszani a várossal, hogy ronda és unalmas level 4-5-ös házak épültek a végtelenségig. Ebből kifolyólag nyilván mindenki meg akarta sürgetni a dolgot, vagyis kiköltekezte magát parkokkal, repülőtérrel meg autópályával, aztán persze csődbe ment. (a másik amit nem bírtak megérteni, hogy a szegény emberek nem ellenség, akiket ki kell üldözni a városból, így soha nem jutottak el a CS$$$-as, level 6-7-8-as szintre)
    3, senki nem várta, hogy egy olyan várostervező programot kap, mint amivel mondjuk a párizsi városháza modellezi a várost háztartásra lebontva. Vagyis én sem. Innentől kezdve semmi értelme közém és bárki más közé beverni ezt a szakmaiság nevű éket. (egyébként a településfejlesztők hülye kis idióta hivatalnokok, nekem csak azért kellett ez a végzettség, mert szükségem volt egy biztonsági hálóra, hogy folytatni tudjam az életemet. A városokkal kapcsolatos tudásom ennél jóval kiterjedtebb.)
    4, ne személyeskedj. (főleg akkor ne ha moderátorként meg ezzel vádolsz másokat)Tartsd tiszteletben a véleményemet, hogy nekem a játék ebben a pillanatban még nem nyerte meg nagyon a tetszésemet, és ne úgy kezdd el beállítani a dolgot, mintha ez attól lenne, hogy én valamitől más vagyok mint bárki. Ez nem érv. Maximum azt mondhatod, hogy téged nem zavarnak a játékban azok a dolgok, amik engem.
    Teszek ide egy-két idézetet, hogy legalább ne próbáld letagadni:

"Te valamennyire szakmabeliként (és gondolom már előtte is komoly érdeklődőként) mást látsz, és mást vársz el a játéktól, mint a nagyközönség"
    "az elsöprő többség nem szakmabeli...De ők (ti) minden helyzetben a kisebbséghez tartoztok"

végezetül pedig még annyit, hogy ne vedd sértésnek vagy személyeskedésnek amit írtam, hanem csak tekintsd úgy, hogy egy általános jelenségre hívom fel a figyelmet, miszerint amikor valakinek nincs érve, de mindenáron ellent akar mondani, akkor például tipikusan előveszi a "mi vagyunk a többség te meg a kisebbség" dumát, amire az illetőnek általában semmi alapja nincs, mert semmivel nem tudja igazolni, hogy ez lenne a felállás.