SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A vasút hosszú és piros, a villamos rövid és zöld 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Európa
És ugyanaz a zöld zötyögõ, mint az eddigi képeken 😊

az meg csak szimplán engem érdekelne, h miért zöld a villanyoszlopok alja? valóságban is láttam már ilyen zöldes skálázottságot szélturbinákon, de biztosra sose tudtam az okát. arra tippelnék, hogy az állatok miatt festik fel, mert talán ha nem lenne megjelölve akkor neki menne...passz (elég hülye gondolat, tudom 😄)
csak mert a háttérben az ott egy kompkikötõnek tûnik, meg a képhez tartozó leírás szerint a ez sok ember hajón érkezett a városba, ezért sejtem hogy pont az az épület a hajókikötõ és hogy a talaj akkor inkább a homokos tengerparti lenne.
"Check out all of these tourists that just came into my city from a cruise ship. Welcome to my city Wayne Blair!"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ha majd megjelent, eltelt pár hónap, és beleölt valaki X óra játékidõt, akkor már lehet különbséget tenni azok véleménye között, akiknek nincs meg a játék, és azok között, akik aktívan játszanak.
Máskor a véleményt bíráld, ne az embert mögötte, mert ahhoz senkinek semmi köze, és semmilyen módon nem tartozik a témához, hogy ki fogja egyáltalán megvásárolni a játékot. Ezt értsd meg. Itt vagy a topicban régóta, biztosan olvastad te is a régebbi hozzászólásokat, pl. #510 -et. Nem olyan bonyolult ám elvonatkoztatni az embertõl, és a hozzászólással, a játékkal kapcsolatban beszélgetni.
Nem pedig arról, hogy szerinted ki fog warezolni és ki nem. Mert ennek semmi köze a játékhoz.
Kellemes meglepetésként fogom megélni, hogyha a kolléga beposztolja a képet a játék dobozáról, vagy csatlakozni akar a játékomhoz.
Erre jelen esetben kb 5% esélyt látok.
De majd visszatérhetünk erre márciusban, hogy kinek volt/lesz igaza.
Þór vígi þessi rúnar
A játékkal szembeni kritika (normálisan megfogalmazva, ezzel kapcsolatban Austin Bailey-vel volt már beszélgetés) ide való, a személyeskedés és warezzal gyanúsítgatás nem, arra a privát üzeneteket találták ki. Több, mint 10 éve itt vagy a fórumon, nem kellene ilyen módon viselkedned, tudod te is, hogy mi lesz a vége.
"a járdamegoldás még mindig nagyon béna"
"a házak beton kocsibeállója hülyén néz ki"
"Egy kertvárosban sokkal több a fa"
"egyébként pontosan ugyanezt a látványt meg lehetett csinálni a 4-ben is"
Mi ez ha nem tömény fikázás?
Amúgy meg énis véleményt/kritikát írtam.
Þór vígi þessi rúnar