| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Jelenlegi beszédtémától eltérően (mondjuk sok mindent nem tudok rá reagálni, AB érvelése/fejtegetése után nincs mit mondani mert szívemből szólt, talán max annyit h ezt a modernkori feudalizmust erősítené ez az ökofalus trend irány amit annyira jónak és fenntarthatónak tartanak, na ja, nem kell leplezni majd idővel h megint földesúri rendszer van...) mikor a multis facebook csoportban csináltam a szavazást az IGN SC wiki alapján, hogy ki milyen specializációt választana városának, akkor rájöttem h milyen hülyén is van felosztva. Eleve mert a bányászatot és drillinget ami lényegében csak az olajfúrás, külön kategóriára szedték. Laikusként úgy gondolom h a bányászat és az olajtermelés egy azon ágazat, vagy akkor a név hülye és nem drilling kéne hanem energetikai termelés (csak most gyorsan mondtam valami alap szót ami jól mutat a tárgyra). Ergo szerintem jobb lett volna fő és alkategóriákba sorolni, pl bányászat, rákkattintasz és akkor feljönnek a lehetőségek mint egy skill tree-n egy RPG-ben h akkor most hova is szakosodj, olajfúrás, szénkitermelés, stb. Maradt volna hely pl az agrár dolgoknak, amire ha megint ráviszed akkor még tovább mélyítheted a szakososdást h zöldség, gyümölcs, vagy húsipar. Ugyanígy túrizmussal, hogy kulturális/muzeális, vagy pedig kaszinózás (mert ugye a kaszinó is vonzza a túristákat a játékban, meg a valóságban is). Kereskedelemnél meg egyértelmű, lenne a szállítmányozás, oktatáűs -> a kitanított simjeidet pedig eladhatnád fejletlenebb iparú városokba hogy feljebb tornásszák azt. Szerintem!