| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Persze értelek, én se szeretem ha megmondják nekem h én vagyok a hülye, de ez azért kicsit más, ő maximum csak vitatkozott veled mert nem vagytok azonos nézőponton és elnézve a vitáitokat az én értelmezésemben nem az jött ki h ő téged elhordott volna, vagy lenézne (legalább is a modoros stílusa szerintem nem ezt jelentené, inkább h tiszteletet próbál adni), plusz ott a tény h még senki se vette meg a játékot ezért nagy mértékű felháborodásra sem látnék okot azonkívül h ki tudja az igazát a legjobban érvényesíteni. A bkv témát meg szerintem inkább azért mondta mert bármikor benézhet egy moderátor és OFF-nak tekintheti, kétlem hogy beszólásnak szánta volna, de lehet én vagyok naív. Ellenben én már akkor is kifejtettem és mások is, hogy szerintem igen is kötődött a játékhoz az amit akkor írtál, még ha áttételesen is, mindazonáltal érdekes is volt. Összességében nem hiszem hogy baja lenne veled, vagy hogy támadásként írná amit ír, csupán ő is egy szókimondó ember ahogy te is és a véleményeitekben elég nehezen tudtok konszenzusra jutni ami rendjén is van, de ha ennyire felháborít a vele való társalgás akkor nem értem miért írtok egymásnak.
Más: nekem a shift pont bejött, lehet undercover utáni pangás tette, mert az annyira nem kötött le, de a shift tetszett és mivel csak PC-m van ezért azon játszottam, második részét kormánnyal mert addigra már lett. újszerű volt a többi NFS-hez képest és reálisabb is, azonban NFS-ről lévén szó nem ringattam magam abba a tudatba, hogy pl Rihcard Burns rally féle szimulációval állok majd szemben (lehet taglalni kinek mi az istenadta autó szimulátor, nekem az volt az, mert ahhoz volt szerencsém, konzolos címekhez nem, mert nincs konzolom). Játékban eleve nem hiszem, hogy valaha is lehet elég jó és valósághű szimulátort készíteni ami visszaadja majd ugyanazt a valóságérzetet amit a valóságban tapasztalhatsz, ez az én személyes véleményem, realisztikusabb lehet de valóban realisztikus sose lesz és biztos vagyok benne h az agyon reklámozott dolgok a marketing szövegekkel veled sem hitetik el azt a tényt hogy ez és ez totálisan valósághű. Másfelől engem még CitiesXl megvételénél nagyobb átbaszás nem ért így játékok terén, az hiba volt, pipa is voltam, akkor meg főleg mikor még a cég is csődbe ment és abszolút nem tudtam már rendesen használni a játékot pár hónap után.
SimCity -t pedig ha nehézségben be kéne lőnöm akkor a citiesxl és az SC4 közé raknám az alapján amit eddig láttam belőle és az alapján amit remélni merek tőle a jövőben. Szórakoztató és szerintem nem egy hétig játszható, mert azért van benne és lesz is kihívás úgy hiszem (minden játék addig élvezetes amíg nyújt valamiféle kihívást, vagy lehetőséget a kreativitás kiélésére), nem akkora mint SC4-ben de nem is olyan kevés mint CitiesXL-ben vagy az SC:Társadalmakban. DLC-s dolgokkal pedig ismered a véleményem, nem tudok rá mit mondani, ha akarod gyújtsuk fel az EA-t és vele együtt sok más céget, benne vagyok. Az viszont tény, hogy igazán hardcore játékot tényleg csak akkor fog kapni a hardcore játékos DLC-k és egyéb expanziós ráköltések nélkül ha azt független cég csinálja majd meg. Nem szándékom megváltoztatni a nézeted, csupán elmondtam a sajátom és reagáltam arra amit írtál nekem.