| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Austin Bailey #1559 tudod amikor a Need for Speed Shift kijött, akkor azzal voltak tele a fórumok (itt nem tudom, de máshol mindenképpen), hogy nem lehetett irányítani az autókat. Mindenki teljesen ki volt tőle borulva, és akkor is előjött egy ilyen stílusú ember, és elkezdte elmagyarázni, hogy a készítők igaziból xboxra tervezték, és azért olyan az irányítás. Szerinted az kit nem idegesítene hogy megvesz valamit, és nem tudja használni, és ezen bosszankodik, erre elkezdik neki elmagyarázni, hogy valójában nem a játék a rossz, hanem a ő maga a vásárló rosszul fogja fel. Olyan abszurd párbeszédek voltak hogy
-"60-nál többel nem lehet menni, mert kanyarnál csak hozzáérsz a kurzorhoz, erre az első tengely 90 fokban befordul, a kocsi meg elúszik"
-"ez egy játék, nem várhatod el, hogy minden pontosan úgy legyen mint a valóságban"
Szerinted ki kíváncsi az ilyenre?
Mellesleg ha visszaemlékszel itt is ilyenek történtek, hogy felütött valami BKV-s témát, én kiegészítettem (miután ő is annak nevezi, amit csinál ezt igazán nem vehetné zokon)erre beszól nekem, hogy ez nem a BKV topik.