• Dzsini
    Fontosak az elvárásaid, fontos a véleményed is - itt a közösségen belül mindenképpen, hiszen ez alapján (is) ismerjük meg a játékot, és mindenki a mások véleménye alapján is határozza el, hogy mit fog kezdeni a játékkal - megveszi-e, vagy sem. Én is a te, és a többiek véleménye és tapasztalatai alapján ismerem meg a játékot, mert a bétával nem volt időm játszani (bár privát üzenetben ajánlott egy fórumozótárs kulcsot hozzá, ezúton is köszönöm!).

Én annyit írtam, hogy érthető a készítők részéről, hogy milyen irányba indultak el, és ezzel együtt kell élni, mert a játék már nem fog alapjaiban megváltozni - akinek így tetszik, annak jó, és ha úgy dönt megveszi akár most, akár később. Én egyre inkább úgy érzem, hogy nem fogom, mert ahogy egyre többet látok belőle egyre kevésbé érzem úgy, hogy nekem tetsző irányba haladtak a dolgok. Ettől még könnyen lehet egy kiváló játék, és ugyanúgy elismerést fog érdemelni ha sikeres lesz, és ugyanúgy dicsérni fogom azokat a részeit, amelyek jól sikerültek. Hogy végül is nem nekem szól a játék? Na és? Annyi másik kiváló játék van, amivel szintén nem játszom.

Nem rád vagyok állva, és a mostani első hozzászólásom is csak ehhez a félmondatodhoz kapcsolódott: "mondjuk felépítesz 4 várost (ami ráadásul itt hamar fog menni),illetve kihozod jövedelmezőre a világon semmi értelme nem lesz játszani a játékkal." - erre írtam, hogy ez igazából bármilyen játékra vonatkozhat, hiszen egyiknek sincs "a világon semmi értelme" azon kívül, hogy jól érzed magad, élvezed a játékkal töltött időt. Itt vannak lejjebb bőségesen azok, akik a béta alapján úgy gondolják, hogy ez a játék a jelenlegi formájában nekik szól, és meg fogják venni. Nekik az a néhányszor egy óra, amit idáig eltöltöttek vele jó volt. Nekik bejön a casual irányvonal, amit a készítők választottak.
    Ahogy én látom te reagáltad túl a dolgot, és a személyed elleni támadásnak vettél valamit, ami csupán arról szólt, hogy a véleményedhez fűztem hozzá valamit. Erre rögtön támadásba kezdtél, elhatároztad, hogy számomra nehéz volt az SC4 és menjek lövöldözős játékokkal játszani - nem ezt írtam, hanem azt, hogy az SC4-el szembeni legtöbb kritika a nehézség (és a magas gépigény) miatt volt. Nem rólam volt szó, félreértettél már sokadszor.