• Borg
    Hmhm... nemtom, én annyira nem estem hanyatt ettől most.

Csináltam egy 8500 lakosú várost, szépen működött minden, folyt be a pénz, de... semmi extra.
    A terep, a fák, a víz elég gagyin van megrajzolva, elég sok a homályos textúra is. Hiába tolok mindent legmagasabbra. Az AA is mintha csak idegesítően homályosítana, mintha ilyen FXAA jellegű szarság lenne.
    A framerate cap pedig mintha fordítva működne mint kéne. Ha belövöm 30 vagy 60-ra, gyönyörű tearingek jönnek létre. Ha offon hagyom úgy viszonylag jó, fullon 1920x1200-ban van 75fps-em kb.

A cuccok pozicionálása a fő dolog ami nem tetszik... nem tudsz igazán szépen terepet rendezni, bizonyos dolgok úgy állnak mint tehénen a gatya. Nem tud útirányhoz igazodni, egy csomó épület csak előre megadott szögben tud létezni.

A forgalom is gyér a városban, sokkal több autó, és gyalogos kéne legyen kijjebb zoomolva is. Nem látod igazán élőnek. Meg persze kicsi is a terület, ami beépíthető.

Remélem fejlődik még sokat a fullig. Bár ahogy a játékokat manapság elnézem, aligha fog. Maximum a játszhatóságot befolyásoló bugokat fogják mostmár csak levadászni. Elbizonytalanít ez a béta... ok hogy egy csomó minden le van tiltva benne, de ami működik, az se meggyőző... Még a jó kis háttérmechanikákat, amik elvileg az összetettségéhez adnának hozzá, is olyanra tervezték, hogy egy óvodás is eligazodjon rajtuk. Mint amikor pistike otthon az utcás szőnyegen játszik.