• ZsirosKenyer

Sajnos nemcsak a képeken és videókon tűnt parányinak beépíthető area, hanem játék közben is zavaróan kicsi.
    Amíg falu-kisváros jellegű a városod, még elmegy, de felhőkarcolókkal már kifejezetten bután néz ki. Talán a full game-ben elviselhetőbb lesz azzal, hogy megpróbálok az egyes városokra kerületekként tekinteni, és az egészet elképzelni egy metropolisnak, mert ez alapján inkább a SimVillage nevet kellett volna adni a játéknak.

Ráadásul a kis területhez képest egyáltalán nem lenyűgöző a grafika.
    Azt hittem 2013-ban már megvalósítható 3D-ben egy sokkal nagyobb és részletesebb grafikájú beépíthető terület, de úgy látszik erre még várni kell pár évet.
    Ezt a részt én még hagytam volna 2D-ben vagy esetleg fix kamerás 3d-ben, és akkor megmaradhattak volna a Sim City 4-ben megszokott méretű városok.

Ráadásul folyamatosan Sims feelingem van a halandzsától, meg attól, hogy nyivákolnak a lakosok.

Akik próbálták: Számotokra is túlságosan könnyű a játékmenet?
    Szinte semmit nem kell csinálnod és ömlik a pénz, semmi konfliktus. Emlékszem az SC4-ben azért hamar előjöttek az anyagi gondok, itt meg már nem tudtam mire elverni a pénzt, akkora bőség volt. (mondjuk nem is lehetett difficulty-t választani - ez nyilván változik a végleges verzióban)