• zaki
    Udv, volna nehany kerdesem a jatekkal kapcsolatban. A kozlekedest hogyan oldjatok meg, hogy ne legyen dugo? En altalaban beracsozom a terkepet eloszor foldutakkal, aztan felfejlesztem forgalmas utca, perze biztos ez a legrosszabb megoldas, de igy fer el a legtobb ember a kis terkepen. Tomegkozlekedes se segit, sot, szerintem meg ront is a dolgon. Masik, mi a megoldas a "nincs eleg munkas, nincs eleg vasarlo jelensegekre? Meg a bunozessel is gondjaim vannak, hiaba van egy fullra felszerelt rendorsegem szinte a jatek elejetol, mindig bajok vannak a bunozokkel. Meeg az is vicces, hogy sok lako sir, hogy nincs hol tanulnia, aztan ott van minden iskolabol egy fullre felszerelve, mindenhol iskolajaratokkal. A jatek tok jol megy, amig el nem erek 50 ezer lakosig, a gondok azutan szoktak jonni. Penzszerzessel nincs gond, szelektiv szemetgyujtesbol jo penzt lehet keresni, meg a processzorgyartasbol, bar szinte mindig minuszba vagyok a kiadasok teren, de kompenzalja az exportok. Van meg egy rahedli kerdesem, egyelore ennyi eleg :D