| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Stormbird #10886 Rohadtul jól látod a helyzetet! Sajnos csak egyetérteni tudok minden szavával:(
És én barom, kettőt is vettem ebből a szarból. Egyet magamnak -alap+deluxe- egy használt alapot meg egy cimbinek, hogy majd milyen KARAJul multizgatunk vele.
Persze...
A neki küldött lóvé -kis segítség az induláshoz- akkor érkezett meg hozzá amikor már ő tudott volna nekem milliókat küldeni... És az még a jobbik eset ha megérkezett, mert többnyire nem, vagy csak részlegesen érkezett meg a küldött pénz.
A nagy mű építését ő kezdte meg de én soha nem láttam belőle semmit, pedig már félig majdnem felépítette.
A szelektív hulladékgyűjtő autók az idióta dugók miatt ha át is értek hozzá tőlem, vissza ebben az évszázadban már nem.
A villamosok, buszok egymás seggében kőröznek rendületlenül és ezt látva a kukásautók is átvették ezt a stílust.
Stb. stb. stb....
Szóval egy hulladék romhalmaz, siralmas szar ez az egész. Toldozgatják-foldozgatják immel-ámmal, de a leglényegesebb gondját -a túl kicsi terület problémáját- már dekraláltan nem fogják javítani.
Egy dologban azonban mégsem értek egyet veled. Bukásnak nem nevezném, mert anyagilag tutira bejött a nyomorul szarháziaknak és a számukra ez siker sajnos!