| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Bukásnak nem hívnám, és a közlekedés már egészen rendben van (sajnos több dolog még nincs), de az kétségtelen, hogy az SC4-hez képest radikálisan más, és másfajta játékra való. Az egy városszimuláció, ez egy építgetős szórakoztató játék - nem ellenfelei egymásnak.
A csoportos multi igazából szerintem nem lett igazán sikeres, viszont egyedül építgetni (és nem véletlenül becéző módban használva a szót) egész jól lehet, a városközi interakciókat már jól kikalapálták, 3-4 várost egyedül összerakva én jól szórakozom vele.
Néhány száz órám benne van már tavasz óta, és egyelőre nem érzem úgy, hogy uninstallt érdemelne (bár most a Civ5 kicsit beszippantott) :)
A Deluxe upgrade-et sikerült akcióban megvenni olcsón, ha 5 euro környékére leárazzák a vidámparkokat, a léghajókat, akkor annyit azok is megérnek majd szerintem.
A jövő városai pedig egy komolyabb bővítésnek tűnik, ha már vízszintesen nem bővül a térkép, akkor a logikus irány a függőleges - kíváncsi leszek,hogy a hibrid épületekkel mit lehet alkotni.