| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Austin Bailey #10878 Végignéztem az elmúlt egy két hónap termését itt a topikban. Egyrészt a fasor az úton egész jó (a simcity 4-hez képest monjuk igénytelen, de mindegy), de ha jól láttam ilyen már létezett simtropolison modban. A másik, hogy ennek a játéknak a modolhatósága még a cities xl-nél is alacsonyabb, legalábbis az alapján, hogy a simtropolison összesen két oldal mod van hozzá. (nagyjából 20 db), és azok is nagyrészt skinek. (ezzel összefüggésben egyetlen cj-t sem láttam, ami nem simcity 4-es)Ezek szerint nem lesz nagyobb a terep sem, és ha jól értem a közlekedés még mindig nem működik. Illetve itt van ez a topik egy fél éves játékkal, és napi 3 üzenetet dobtok. Ebből nekem azért eléggé úgy tűnik, hogy ez a játék egy hatalmas bukás. Nekem egyébként úgy tűnik, hogy nem feltétlenül a bugok miatt (bár egy ponton túl a bugok játszhatatlanná teszik a játékot), mert a sims 3 is dugig van buggal, mégis lehet szeretni, hanem mert alapveten sematikus és rosszul fogta meg a várost. Az amit megépítesz nem áll össze egy városba, hanem a leginkább arra hasonlít, mint amikor a simcity 4-gyel kísérleteztünk, hogy mekkora terepre mekkora népesség dobható rá maximálisan.