• nyirog
    Nos igen, én már csak azért teszem túl magam ezeken mert már inkább nem akarom észrevenni, tényleg eddig csak ostoroztam én is a játékot, valami igényességet vagy valami pozitívat még próbálok remélni, naív felfogás vagy sem. Azonban én is úgy hiszem, hogy az út még talán ki lesz javítva márciusig, de a méretarányok és a grafikai bugok biztos, hogy nem - eleve februárban már be kell fejezniük h elküldjék a lemezt sokszorosításra. Bétát ugye nem adtak ki, talán jobb is így, nem látjuk mekkora trágya domb a játék és hogy mennyire kiforratlan még, ezzel párhuzamosan zsákbamacskát vetetnek velünk megint majd és tényleg az lesz h a mélyebbnél is mélyebbre süllyedünk és majd a patchek lesznek a DLC-k (elég csak tavalyi év legtöbb űrstratégiájára gondolni, borzalmasan félkészek voltak, endless space-t kivéve, kis játék volt de tisztességes iparos munka, amit ígért azt tényleg nagyon kevés buggal meg is valósította, ellen sword of the stars 2-vel és azzal az ormótlanúl átbaszós legends of pegasussal (sins of a solar empire rebelliont csak azért nem említem, mert az messzemenően mestermű volt és nem említhető egy szintetn ezekkel a projektekkel)). A lényeg az lett volna, hogy tavaly ugyanekkor a mass effect 3 bétájában (ami a nyári E3-as build volt) észrevett grafikai igénytelenségek nem lettek megoldva annak márciusi megjelenésére, hiába lett beígérve, ezért jól sejted h ez biza nem lesz még jobban szépítve már megjelenésig :D. Max tényleg majd egy patchben, de szerintem sokkal inkább egy kiegészítőben (számomra továbbra is fájó dolog, h a játék hátterében fut időjárási és évszak rendszer, de te ebből csak felhőket és évszakhoz igazodóan váltakozó fákat látsz, magyarán úgy kiollózták belőle az időjárások normális megjelenést hogy az hihetetlen, és majd egy teljes árú kiegészítőként vagy DLC-ként ezt is el akarják majd neked adni).