Elrontottam a kapcsolatom... Mennyasszony visszahódítása.
-
Ha 25 évesnél idősebb ráadásul céltudatos és okos akkor szerintem igen nehéz dolgod lesz.
Nekem van egy húgom, akinek mindig azt mondtam, hogy kerülje a következő embereket:
- hétköznap alcoholt ivók.
- 24 órán belül 100 forintnál többet költ szerencse játékra. (kb eddig az összegig fun, e fölött már szenvedély)
- Mindenre/mindenkire féltékeny balf@szok.
Meg még sok mást de lusta vagyok leírni.
Ezenkívül ha a csaj elmondta a szüleinek, hogy szerencsejátékoztál, akkor mivel tehetősek, nem valószínű, hogy idióták, ezért tudják, hogy a szerencse játékon ténylegesen nyerni nem lehet (most az 5-ös lottón 5-öst nyerő mázlistákat ne nézzük), ezért ők valószínűleg próbálják megvédeni a lányukat egy nyerőgépező és/vagy rulettező -bocs- balf@sztól.
Nyugi nem sértegetni akarlak, csak úgy írtam le a véleményem mintha a saját lányom lenne a menyasszony jelölted. Ebben az esetben - mivel már hazudtál minimum egyszer - nem tudhatom, hogy mennyire vagy függő ugyanis gondolhatom azt is, hogy nem csak egyszer próbáltad ki a szerencsédet, ez esetben pedig nagy eséllyel nem is utoljára.
Ebben a helyzetben, mivel az ember életében a legfontosabb döntés az, hogy kivel élje le, nem kockáztatnám meg a lányom életét, hogy egy nagy eséllyel szerencsejáték függő emberrel élje le. Így viszont akkor van csak esélyed ha a lány nem hallgat a szüleire.