100
Elrontottam a kapcsolatom... Mennyasszony visszahódítása.
  • Dudee
    Parancsolsz
  • gastone
    Se hall se lát Dömötörök amerre a szem ellát.
  • clio1616v
    egyet tanulj meg, ami neked nagy jelentőségű az a csajnak nem az

de ami neked elenyésző, az neki a legtöbbet jelenti

gondolj csak bele neki egy pasi kell, neked nem(jobb esetben)
    neki az fontos, hogy rendet rakott a lakásba, neked az, hogy az autódat kitakarítottad..... és így tovább lehetne folytatni a végtelen sort

egy közös célotok van, az hogy jólérezzétek magatokat együtt, minden más cél csupán kompromisszumokkal érhető el egy kapcsolatban
  • Dudee
    Köszi :)
  • Casillas
    :(
    Sok sikert azért.
  • Dudee
    Köszönöm a kérdést, fejlemény van. A hét elejénnem voltam itthon 2 napig utána meg az itthon teendőket kellet ellátnom. Közben persz votlpróbálkozás. Nőnapra vittem neki virágot, aminek szerintem örült, egy apró mosolyt láttam az arcán. Mondta hogy elég lett volna az sms is meg ne érezzem hogy ez most nekem kötelező..
    Aztán mikor hazaértem láttam, hogy facebookon és iwien letörölt midnen közös fotót.....először a szívemre vettem, de aztán rájöttem miutána gondlkodtam hogy ez nem biztos hogy olyan nagy jelentőségű dolog...
    A ami napon meg a testvérével beszéltem, mivel elég jó barátok vagyunk, ő annyit mondott hogy most egyenlőre ne zaklassam, mert nagyon maga alatt van + jönnek az államvizsgái . Idő kell neki mire feldolgoz mindent...
    Belátom, nem akarom sürgetni. Szeretném visszakapni, de ebben az esetben ez lassú folyamat lesz, illetve lehet nem is fog sikerülni.
    Igyekszem...
  • Casillas
    még mindig semmi fejlemény? :)
  • Dudee
    Szia! Még nem, mertmost el kellett utaznom munkámból kifolyólag. Talán jobb is így nem otthon lenni. A fejleményekről persze be fogok számolni ;)
  • BrutiCica
    Szia!
    Mi újság? Sikerült megértetni magad a menyasszonyoddal?
    Remélem igen :)
  • Dudee
    Jelentettem, szerintem bannolták:D
  • bajgunar
    Istenem, az ilyen majomagyú, kis csírák miért nem maradtak az apjukban????
    Még jó h a böngészőt külön le lehet némítani!
    Valaki BAN-olja már ki!
  • Dudee
    Öreg, ezt nagyon kellett ugye?
  • bcrics
    HEhe,
    Hullajó, linket küld mán' Át míg ki nem basznak kösze:)
  • Dudee
    Igen, változnom kell és az irány is megvan. Suli kilőve, mert azt épp csinálok egyet. Testileg változás viszont nem ártana. Hogy is van az a mondás?! Épp testben épp lélek..
    A kikapcsolódás is meglesz, igaz nem egy hét csak 4 nap, de szerintem ez is elég, lényeg hogy kimozduljak kicsit ebből a környezetből. Manipulálni nem akarom annak semmi értelme nem lenne az tuti.
    Igen, egy olyan csajért, akit elvennék, bármit megtennék/teszek hogy visszakaphassam :) Köszönöm a lelkesítő hozzászólást!
  • b-type
    Változtass.
    Nem tudom mit csinálsz, de ha van időd, kezd el magaddal foglalkozni (testileg, vagy fejben..mondjuk egy suli..bármilyen)
    Az sem rossu, h elmész valahova 1 hétre..legyen intenzív élmény, másszál gleccsert, ugorj tandemet ernyővel..mittomén, sok minden van, attól függ mennyi időt tudsz felszabadítani.
    Utána, de ne közbe, utána gondolkozz.
    ..és ha kell neked ez a lány, akkor beszélj vele, tök őszintén...van hogy bejön a taktika/manipulálás...de én az őszinteségre szavazok, de legyen tartásod!
    ...ha beszéltél vele, akkor is legyél kemény magadhoz sokáig, testedzés, tanulás, élmények.
    Amiért könnyű neki téged elengednie, az az hogy ismer, és amiért nehéz lesz most meggyőznöd az az hogy ezt te is tudod.
    Legyen valami amiből tud táplálkozni a hódításhoz szükséges részed, hogy újra vonzó lehess, még azzal együtt is amit megtudott rólad.
    Kell hogy mutass neki lehetőséget magadban.
    A kikapcsolódás, változtatás, új élmények nagyon fontosak...ezek nélkül nehéz lesz visszahoznod...pláne hosszabb távon, mert gondolj erre is, a megbocsájtás után is van élet, és azt ettől függetlenül neked kell koordinálnod, mert te vagy a pasi.
    Legyél értékes, és ha sikerült akkor pedig tartsd továbbra is szinten...neked is jó, és ezzel neki is jót teszel.
    sok sikert...mert egy olyan csaj akit elvennél az szinte mindent megér, erre gondolj ha nehéz amit kitűzöl magadnak.
  • clio1616v
    Elmondom neked mi a helyzet.

Minden nő ilyen, dacos, hisztis és ráadásul okkal teszik, mert néha hazudunk nekik olyan dolgokban, amik nekik fontosak. Ezzel eddig nincs baj.

MERT...

Ők megbocsátanak mindent, akár félrelépsz akár hazudsz akár züllesz akármit csinálsz---

DE csak akkor ha igazán őszintén magadért szeret Téged.

Különben buktad hiába tepersz bármennyire.
  • davidka003
    Hát nem tudom nekem még sosem jött össze egy csaj visszahódítása. Ha dob akkor okkal teszi és jól átgondolta és tudja, hogy még szereted és ő ennek ellenére dobott. Ellehet még cseszni heteket reménykedéssel meg próbálkozással de ha annyira nem akarja akkor tovább kell lépni bármennyire is fáj.
  • sz4bolcs
    Amit tehetsz: Ugyanolyan kedves maradsz vele, mint x évig, és a szitu miatt nem változtatsz azon a viselkedéseden ahogy eddig viselkedtél vele. A csaj ilyenkor azt "teszteli", hogy mennyire vagy megértő.
  • Dudee
    "Ha 25 évesnél idősebb ráadásul céltudatos és okos akkor szerintem igen nehéz dolgod lesz." Ez így mind stimmel. A szüleira hallgat nem mindenben persze, vannak Önálló döntései.

Igen, ez igaz, hogy ha egyszer megtettem nincs rá garancia hogy nem teszem meg még 1x és ezt nem magamnak kell bizonyítanom hanem neki.
  • cifcuk
    Ha 25 évesnél idősebb ráadásul céltudatos és okos akkor szerintem igen nehéz dolgod lesz.

Nekem van egy húgom, akinek mindig azt mondtam, hogy kerülje a következő embereket:
    - hétköznap alcoholt ivók.
    - 24 órán belül 100 forintnál többet költ szerencse játékra. (kb eddig az összegig fun, e fölött már szenvedély)
    - Mindenre/mindenkire féltékeny balf@szok.

Meg még sok mást de lusta vagyok leírni.

Ezenkívül ha a csaj elmondta a szüleinek, hogy szerencsejátékoztál, akkor mivel tehetősek, nem valószínű, hogy idióták, ezért tudják, hogy a szerencse játékon ténylegesen nyerni nem lehet (most az 5-ös lottón 5-öst nyerő mázlistákat ne nézzük), ezért ők valószínűleg próbálják megvédeni a lányukat egy nyerőgépező és/vagy rulettező -bocs- balf@sztól.

Nyugi nem sértegetni akarlak, csak úgy írtam le a véleményem mintha a saját lányom lenne a menyasszony jelölted. Ebben az esetben - mivel már hazudtál minimum egyszer - nem tudhatom, hogy mennyire vagy függő ugyanis gondolhatom azt is, hogy nem csak egyszer próbáltad ki a szerencsédet, ez esetben pedig nagy eséllyel nem is utoljára.

Ebben a helyzetben, mivel az ember életében a legfontosabb döntés az, hogy kivel élje le, nem kockáztatnám meg a lányom életét, hogy egy nagy eséllyel szerencsejáték függő emberrel élje le. Így viszont akkor van csak esélyed ha a lány nem hallgat a szüleire.

• Dudee
    Ment privát.
  • BrutiCica
    Fél évnyi csorbát bizonyára ki lehet köszörülni, ha nem vált szenvedélyeddé a játék.
    Egy hét különélés még alig nevezhető szakításnak.
    Ha nőként szemlélem, elém állna életem szerelme az alábbiakban általad leírt okfejtéssel, boldogan megbocsájtanék neki, próbálnám megérteni az indokait. De, ha csak egyszer is betenné a lábát a kaszinóba, soha többé nem bíznék meg benne.
  • Dudee
    Sajnálom, hogy hasonló cipőben jársz... Igen, a postom óta sokat töprengtem a dolgokon, és úgy érzem elég sok mindenben hibáztam. Sok apróság plusz még ez is...
    Nem szabadott volna "nam majd megmutatom"-ot játszanom....ez lett a vége. Hazugságok az utolsó fél évben volt, előtte (eljegyzés előtt) mindent megbeszéltünk egymással....a legkisebb dologig.... aztán "bekattantam". Tehát nem az egész kapcsolatunk alatt volt hazudozás (bár ez nem mentesít).

Elzülleni nem zülöttem el, mert van állásom, tavaly még elismerést is kaptam a főnöktől évvégén tehát érzésem szerint ne mcsináltam rosszul amit csináltam....

Csak az életem b***tam el....

• BrutiCica
    Aki a permanens hazudozást pöcsömvége dolognak tartja, fogjon ki magának egy hasonló, a maga valóságában élő társat és éljen vele, ha van hozzá kedve. Sajnos, a nők többsége (én is) egy reményteljes "soha többé nem teszem"-től képes mindent megbocsátani újra és újra. Most ebben a cipőben járok. De a bizalom megszűnt, így lassan a szerelem is, a tisztelet pedig felejtős... idő kérdése, mikor borul végleg a bili.
    A játékszenvedély és a hazudozás nem döntés kérdése, hanem betegség.
  • piros mogyi
    felmelegítve a töltött káposzta se................

hagyd a fenébe.
  • tutituti
    Valahogy sandít a dolog.
    jól éltetek.Az anyagi rés miatt se voltak problémák.
    Te elbaszarintottad kicsit a rulett/játékgép/lovi stb. dologgal.
    Én sose tenném,de ez én vagyok.
    És egy olyan dolog miatt akar ott hagyni téged amiben ő nem is érintett közvetlenül?
    Amíg a fizetés és a családi kassza megmarad és senki nem kezd durván eladósodni vagy össze vissza tartozni addig szerintem itt maximum morális probléma lehet de nem egy "válóok".
    Én jobban átgondolnám hogy mik is történtek itt.Nekem úgy tűnik mintha egy ürügy lett volna az egész.Szerintem ne magadat okold nagyrészt.
    A kaszinót meg kurvagyorsan felejtsd el!
    becsüld meg hogy van állásod és ott törekedj a több pén->magasabb beosztásra,ne pedig a könnyű pénzszerzésre.

És remélem megoldódik a problémád!
  • Dudee
    Kössz az értékes hozzászólást :) Tényleg sokat segített...
  • DarkHorSe
    kamu es buzis
  • Dudee
    NEm hibáztatom őt! Akkor félreértetted vagy én írtam rosszul Nem hibáztatom. Nem 6 éen át versenyeztem velük, csak 6 hónapig..... Igen én vagyok a balfasz ezt tudom...

"Az miért baj, ha elfogadja a szülei tanácsát?" Ez is a 6 évnek tudható be... Tudod, maikor már külön élünk és tervezgetünk ez eéág idegesítő tud lenni, hogy a saját lakásunkba pl milyen butorok legyenek.... megbezséljük, de még anyut megkérdem....na ez k*va idegesítő....számomra legalább is.. És még sorolhatnám...

Nem az a baj hogy tanácsot vagy véleméynt kér tőlük. Ők a szülei ez természetes.....de vannak dolgok amiket nekünk kell megbezsélni, többek közt a saját háztartásunk... Ennyi.

Igen, elkúrtam. 6 év hosszú, nem is akartam leírni mert nem lehet....

De köszönöm, az eddigi leglényegretörőbb vélemény volt, amit olvastam! :)
  • bajgunar
    - "Most szépen összeszedem a gondolataimat és elé állok megbeszélni a dolgot. Aztán ha ő nem akkor nem. NEm szeretnék úgy járni, hogy egyszer csak azt modnom nem tettem meg mindent."
    Ebben teljesen igazad van! Úgy cselekedj egyébként is, ahogy a lelked, szíved súgja! És senki másra ne hallgass!
    Én is ugyanígy tettem, vagyis próbáltam. De nem tudtam vele négyszemközt leülni és megbeszélni a dolgot! Ő állandóan csak hárított, és amúgy is ellenzett mindent. kb látni sem akart. Így nem erőltettem a dolgot.
    Az, hogy "minap" is ráírtam és megkérdeztem pár dolgot, hogy tisztába tegyem a gondolataimat, csakis az én saját érzésem volt.
    Mondtak nekem is ugyanúgy jót is, rosszat is, felejtsem már el, meg kérdezzem már meg. Nem hallgattam senkire. Vagyis mindenkit meghallgattam, de magam döntöttem úgy, hogy mégis rákérdezek pár dologra. Még ha nem is kellett volna, meg már amúgy is jelentéktelen. Nem változtat a helyzetemen.
    Ha mégse fordul jóra a dolog, tényleg ne is erőltesd tovább. Mert csak mégsz@rabb lesz. És utána meg egy percet se emészd magad!
    Sok sikert!
    Majd azért írd meg, mire jutottál!
    Jah és azt is megoszthatnád, ha nem lenne gond, hogy milyen szerencsejátékkal, és hogyan tettél szert arra a bizonyos "kis" nyereségre! Érdekelne a dolog. :D
    Akár priviben is megoszthatnád velem! Előre is köszi!
    Üdv.
  • tomcsa4
    De most elfogadott szerényebb jövedelműként vagy nem? Mert azt írtad, hogy igen. 6 évig voltatok együtt, gondolom tudta, hogy nem vagy gazdag. Nem értem miért a nőt kell hibáztatni. Te akartál versenyezni a testvérével, meg a család többi tagjával, ez a Te balfaszságod. 6 éven át csak egy pszichopata képes hülyíteni az embert, te meg nem vagy az.

Azt mondtad tanult és dolgozott. Akkor mi a baj? Mi a faszért kell egyes férfiaknak versenybe szállni a pénzzel? Ha gazdagabb családból van, látott már elég pénzt, nem gondolod? Lehet annál többre vágyott. Csak te elkúrtad.

Az miért baj, ha elfogadja a szülei tanácsát? Pláne hogy még nem is voltatok házasok. Vagy egy árva lányt akarsz elvenni? Meg kell beszélni, hogy a szülők mennyire folyjanak bele a párkapcsoaltotokba.

Az a baj, hogy Te ismered ezt a 6 évet. Ami iderittyentettél, abból nem sokat értek. Persze el tudom olvasni ,amit írtál, de ugye 6 évet nem lehet papírra vetni.
  • gabber_saviola
    Már az elején esélytelen volt ez a kapcsolat ... sajna a pénzes csajok csak pénzes faszikra buknak hosszú távon (tudod a színvonalat fenn kell tartani). Neki Te csak egy kis "csóró" srác voltál, de persze amég volt zséd, addig jó voltál neki.

Egyik ismerősöm pont ugyan így járt mint te, annyi különbséggel, hogy ő pókerezni járt el és onnan volt bevétele, amég ment neki persze.

Keress inkább egy olyan lányt, akinél a szerelem és a "minimálélet" a legfontosabb és nem a csillogás.
  • Dudee
    Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Tudtam, hogy itt lesz midnenféle jótanács, igy nem bántam meg, hogy leírtam bánatom. Most szépen összeszedem a gondolataimat és elé állok megbeszélni a dolgot. Aztán ha ő nem akkor nem. NEm szeretnék úgy járni, hogy egyszer csak azt modnom nem tettem meg mindent.
  • Dudee
    Nem 6 évig, csak fél évig....
  • Dudee
    A nők is tekinthetők tudománynak :) NEm? :D Bocs minden hölgytől itt a forumon :)
  • ScarY MAN
    sg.hu - Informatika & Tudomány

...huhhh.
  • bajgunar
    Ja hát igen! Egy két próbálkozást megér! Mindenképp beszélni vele. Ha meg is hallgatja. De ha nem, akkor ne erőltesse tovább. Ha sikerül vele beszélnie, akkor döntse el a lány. Biztos eldobja azt a 6 évet?
    Ha csak az elutasítást kapja, akkor meg nem szabad tovább erőltetni, keresni a csajt. Mert akkor látja majd rajta, hogy annyira nem is férfi, hogy még mindíg ő-utána teper. És csak mégjobban megutáltatja magát.
    Kemény "tanulópénz" volt!
    Leírtam én is az esetemet. :D de ügyesen elnyomtam. Egy oldalban nem lehet összefoglalni. Nekem is nagyon nagy tanulópénz volt. De bele kell törődni. Továbblépni rajta!
  • Bandris86
    Addig is keress vmi kemény sportot, ahol levezetheted a feszkót :)
  • NessieGraf
    Ha a lány nem hibázott, csak zokon vette a hazugságot, akkor lesz férfi, ha keresi.
  • NessieGraf
    Egyetlen esélyed van. Ha meg sem próbálod visszahódítani. Mert az megint hátsó szándék. Veszett fejsze nyele.

Szedd össze a gondolataidat. Azzal együtt, hogy hibáztál, hogyan látod most és miért érzed úgy, hogy még saját magad is átverted, megcsaltad a könnyű pénz ígéretével. Ha meghallgat és valóban nem játszol azután sem, meg tudod tartani. Egyébként nem.