Elrontottam a kapcsolatom... Mennyasszony visszahódítása.
-
- "Most szépen összeszedem a gondolataimat és elé állok megbeszélni a dolgot. Aztán ha ő nem akkor nem. NEm szeretnék úgy járni, hogy egyszer csak azt modnom nem tettem meg mindent."
Ebben teljesen igazad van! Úgy cselekedj egyébként is, ahogy a lelked, szíved súgja! És senki másra ne hallgass!
Én is ugyanígy tettem, vagyis próbáltam. De nem tudtam vele négyszemközt leülni és megbeszélni a dolgot! Ő állandóan csak hárított, és amúgy is ellenzett mindent. kb látni sem akart. Így nem erőltettem a dolgot.
Az, hogy "minap" is ráírtam és megkérdeztem pár dolgot, hogy tisztába tegyem a gondolataimat, csakis az én saját érzésem volt.
Mondtak nekem is ugyanúgy jót is, rosszat is, felejtsem már el, meg kérdezzem már meg. Nem hallgattam senkire. Vagyis mindenkit meghallgattam, de magam döntöttem úgy, hogy mégis rákérdezek pár dologra. Még ha nem is kellett volna, meg már amúgy is jelentéktelen. Nem változtat a helyzetemen.
Ha mégse fordul jóra a dolog, tényleg ne is erőltesd tovább. Mert csak mégsz@rabb lesz. És utána meg egy percet se emészd magad!
Sok sikert!
Majd azért írd meg, mire jutottál!
Jah és azt is megoszthatnád, ha nem lenne gond, hogy milyen szerencsejátékkal, és hogyan tettél szert arra a bizonyos "kis" nyereségre! Érdekelne a dolog. :D
Akár priviben is megoszthatnád velem! Előre is köszi!
Üdv.