Thief 4
  • masterthief
    #533
    Nos, igen. Az előző részek jobbak voltak. De csak a The Dark Project és a The Metal Age. A Deadly Shadows sem volt rossz, de már ott is érezni lehetett a régebbi részek közti különbséget, viszont abban folytatást kaptunk történetileg.
    A lockpicking lehetett volna olyan, mint a TES V Skyrim-ban, vagy hasonló.
    Ezek nem zombik, hanem mitikus lények.
    A befejezés tényleg lehetett volna jobb is.
    Nem gyenge a nyíl, csak pontosan kell célozni fejre, és 1 lövés leteríti. Bár egy tolvajhoz méltóan nem az öldöklés a cél, így én is csak nagyon ritkán használtam.
    Az őrök elől minden részben simán el lehetett futni, bújni. Itt viszont az őrök tudnak dobálni, ha kicsit is látható vagy. Viszont ha Ghost módban akarod végigvinni, akkor nagyon oda kell figyelni mindenre, hogy még a gyanú se merüljön fel bennük hogy valaki ott garázdálkodik a környéken. Ennél viszont elkövették azt a súlyos hibát hogy szinte süketek és vakok az őrök. Nem veszik észre ha valami eltűnt.
    Tény hogy lehetett volna sokkal jobb is. Az eredeti koncepció szerint másabb lett volna ez a Thief, csak sok volt a kavarás. Amennyien dolgoztak rajta az elején, nem is csodálkozom. Valaki mindig mást akart, hol elvettek belőle valamit, hol hozzátoldtak. Az eredeti felállás szerint, TPS nézetű lett volna, a jó öreg Garrett lett volna benne góth stílusban, megöregedve, Stephen Russel hangjával együtt.
    A zene sem ilyen lett volna, mert aki eredetileg készítette hozzá a zenei anyagot az lelécelt, ahogyan sokan mások. Igazi nagy felbolydulás volt az Eidos Montreal háza táján, mivel mindenki bele akart nyúlni a játékba, így hamar összeférhetetlenség alakult ki a csapat között.
    Ezt kaptuk, el kell fogadni.
    Azt sajnálom hogy a pályaszerkesztőt nem adták ki hozzá, mint az előző részekhez. ( A Deadly Shadows-é az sz@r volt, ezért alakult meg a The Dark Mod csapata a Broken Glass Studios modder team, akik jó dolgokat készítenek a mai napig.) A modderek durva jó Fan Missziókat tudnának készíteni az tuti, ha ehhez is kiadnák a pályaszerkesztő motorját.
    Amit még hiányolok, hogy a magyarítás is abbamaradt, ott is csak a vita és huza-vona volt, így jegelték.