Thief 4
  • masterthief
    Srácok! Szerintem nem rövid. Igaz, én szeretek bámészkodni, mindenhová benézni, körülnézni mindenhol. Úgy alaposan bejárni minden zeg-zugot.
    Most járok a House Of Blossom küldetésnél és már 12-13 órám benne van. Thief fokozaton. (eddig 3 küldetést csináltam meg Basso-nál felvehetőkből, és a Dokkoknál 1-et a dagi, pöndör bajszosnál)
    Körbe lehet menni mindenhol, minden épülethalmaznál, csak ablakokon keresztül vagy kötél nyílvessző segítségével. (Focust nem használok, próbálok Ghost módban játszani, több-kevesebb sikerrel. (Bár néha elkezdek baromkodni a vicc kedvéért, de olyankor hagyom magam megöletni. XD)
    Volt hogy menekültem, direkt késve bújtam be egy szekrénybe. Erre az őr kirángatott és ütlegelt. XD Sokszor láttam a tenyerem, térdre ereszkedve. XD
    Egyébként, PC-n tolom, minden Very-High-on. Valami elképesztően jó. Szép grafika, nincs lagg-FPS visszaesés, stb. (pedig sokan panaszkodnak, hogy akad, laggol PC-n. Én karácsony előtt, direkt a Thief végett rakattam gépet össze.+1-2 játék miatt.
    Már a Bank Heist küldetést várom, hogy van-e olyan nehéz, mint a The Metal Age-ben.