Thief 4
-
Kipróbáltam már én is, nemrég játszottam újra az egész szériát. Szerintem nagyon jó lett, a hangulat teljesen ott van. SSAA és tesselation van kikapcsolva, minden más maxon. Full hd-ben teljesen jól játszható. i5 2400, radeon hd 5850, 8 Gb ram. Hard-ra állítva kicsit túl érzékenyek is az őrök, egy üveggel "felizgatva" simán kiszúr a sötétben is néhány méterről, bár ha valamit elveszek az asztalról vagy nyitva hagyom a szekrényt az nem nagyon zavarja őket(igaz eddig egyik részben sem zavarta őket, a 3.ban is csak megjegyezték magukban).
Két fura dolog történt eddig: Egy őrt pont leütöttem az ékszerboltban amikor észrevett, de semmit nem volt ideje csinálni, csak átváltott a zene, de már a szomszéd szobában szunyókáló másik őr jött is át harcolni...
Másik: A szunyókáló őr melletti széfnél ha elrontottam a lockpick-et akkor felkelt az őr és jött a harc. :D
Ezek mondjuk lehetnek a nehézség miatt is.
Egyetlen hiányosság, hogy villámlás alatt nem változik az álcaszint, hiába állok 3 méterre az őr szeme előtt a sötétben, amikor villámlik, rám se bagóz.
Összességében amúgy eddig 9.5/10 nálam, bár még csak Basso-ig jutottam.