Relixo#25
meteoreső írta:
"Maga a játék hogy a sötétben botorkálok, egy idő után nyomasztó és sokszor túl nehéznek éreztem, alig volt lőszer...a pálya is kicsit konzolízű, mész egy láthatatlan csőben előre.
Jobb lett volna több nappali rész többféle szörnnyel...
nálam grafika 95 % játék 80% a történet megöli a játékot benne"
1. Sötétben botorkálsz? Valamit nem jól csináltál,vagy nem jól állítottál be esetleg kevés a géped hozzá. Nálam ilyen probléma nem volt.
2. Nyomasztó? Persze,hogy az,a játék feelingjébe és világába tartozik ahogy a történetébe is tökéletesen beleillik.
3. Ha túl nehéznek érezted kezdd a leggyengébben ezért van benne több fajta nehézségi fokozat,hogy az olyan kezdő(ha tetszik béna) játékosok mint te is megtudják oldani. Egyébként egyáltalán nem nehéz még a legnehezebb fokozaton sem,csak fel kell szedni a ládákat amik tele vannak plusz flashbang,flare,töltény és lámpához való elemekkel. És persze legfontosabb használni kell az agyad nem csak menni előre ez nem az a típusú játék ahol megahentelsz.
4.Nem éreztem sehol ahogy te mondtad "konzolízű"-nek a pályákat,de tudod mit jó legyen, mégis csak egy konzol átírat. Láthatatlan cső??? Te biztos ezzel a játékkal játszottál ?? Most komolyan SEHOL nem volt ilyen még érzésre sem,kérlek ne beszélj hülyeségeket.
5. Volt benne nappali rész pont annyi ami a sztorihoz és a játékhoz illet. Több szörny ? Megint csak azt tudom mondani ez nem az a játék ahol megahentelés van...
6. ÉS EZ TETSZETT A LEGJOBBAN :D azóta röhögök rajtad: "a történet megöli a játékot benne" Ezt a játékot pont hogy a sztori viszi előre, anélkül egy nulla semmilyen játék lenne, ja hogy nem tudsz angolul nem tudod értelmezni a sztorit ? ez a te bajod barátom,ettől még nem a játék a hülye hanem te. És ahogy mondottam sokszor ez NEM HENTELŐS játék ne is hasonlítsd ahhoz és ne is várj ilyet tőle. Komolyan játssz inkább valami értelmetlen agynélküli lövöldözős játékkal az való neked.
Ez a játék a maga típusában egy kimagasló teljesítményt hozott, a sztori iszonyatosan jól meglett csinálva.Grafika nagyon szép,irányítással semmi gond nem volt, vannak hiányosságok pl a játékosnak nincs beleszólása a sztori vonalba nem tudsz magad dönteni stb. de ezek olyan apró dolgok,hogy emelett a remek sztori mellett nem is nagyon zavaró. A maga kategóriájában az év játéka!