• BerserkGuts
    #864
    A közvetlenül a Nemzeti Parancsnokság irányítása alá tartozó, válogatott harcosokból álló, kevéssé legkevésbé ismert egységet akkor vetik be, ha a küldetésnek mindenképpen sikerrel kell járnia. Ők a Tier 1 műveleti egységek. A háború valódi, élő, lélegző precíziós eszközei. Szakértői az erőszak alkalmazásának. Nemzetközi szinten tevékenykednek a különböző országok számára. Noha ez az információ titkos, hát már nem a számuk az Egyesült Államokban néhány százra tehető.


    Az új Medal of Honor Warfighter játékot ebbe a nemzetközi elitosztagba tartozó Tier 1 lehet itt van a kutya elásva ez lehet nem azt jelenti hogy világelső hanem 1-es szintű mint a World of tanks-ban Tier 10-ből az 1-es szóval noob műveleti egységek ihlették, és a közreműködésükkel készült. ez lehet szégyen volt nekik Ezt a személyes történetet valódi Tier 1 katonák írták tengerentúli bevetésük során. A játékosok ezeknek az elit harcosoknak a szerepét veszik át, és egyedileg összeállított képességeik segítségével nyomoznak le egy valós globális veszélyforrást különböző országokbeli valódi helyszíneken, melyeket valódi ellenségek tartanak kézben. A 2012. október 23-án megjelenő Medal of Honor Warfighter játéknál nincs hitelesebb.


    Megakartam venni a gamet mert nagy moha fun vagyok de nézem most a kritikákat meg a sok -visszajelzést és a metascore-t hát rég nem volt ilyen-ilyen volumenű játéknál ami biztos nem véletlen.
    Ezért újra értelmeztem ezt a magabiztos szöveget ami után sokan (én is) többet vártak, de lehet félre értelmezték-ük és ilyen egy Tier1-es valóság.
    Maga a vér-verítékes munka minden körülmények között amiben a rosszat úgy próbálták legjobban szimulálni hogy szándékos programozási hibákat csináltak nehogy jól érezze magát a játékos mert a csatatéren se komfort üdülés a katonáknak.Minden esetre a pirate verziót megnézem hátha meggyőz az ellenérvek nem számítanak meg kell venni mert ez mégis jó csak kicsit másképp és ne feledjétek: Medal of Honor Warfighter játéknál nincs hitelesebb! </span>