• DarkSector
    Kb 40perc alatt eljutottam valami éjszakai részhez (ez még az eleje)

Uramisten, nem azérthogy fikagyár legyek, de:

- Elején megvan az 5 perces ultrareflektoros mézesmadzag ami amilyen szép összeségében olyan rövid...
    Majd mintha egy másik játékot látnák indul az első misszió
    - My God miért kell a pusztulat kiképzés? Hogy hosszabb legyen a single?
    Story eddig egy középszar.
    - (valszeg a virágbolti miatt) Brutálisan akad a menüben, meg játékközben véletlenszerűen.
    Van mikor szalad a játék és utána hirtelen meg-meg akad, ez egyértelműen optimalizálási gond...
    - MIÉRT MIÉRT kell ilyen idióta sniperes rész, lófaszt nem lehet normális egérrel célozni, még 400DPI-n sem.
    - ÉS az autós rész...Uramisten, kilép a játék beáll 1280x720-ba jön egy a TRAILER alapján bemutatott szuperizgi autós résszel HOMLOKEGYENESEN szembemenő BUTA-IDIÓTA-IDEGESÍTŐ szar járműves üldözés....a GTA (amit az ilyen üldözések miatt hagytam abba) szar üldözéseire hajaz, irányithatatlan tele idegesítő értelmetlen-logikátlan akadályokkal!!! VAN ahol úgy állnak a kocsik hogy nem tudsz rajtuk átmenni annélkül hogy ne kelljen Faild Mission képernyőt megtekintened.
    Bturálszar. És ronda, köze nincs a trailerekhez. Ettől is pár percel hosszabb lett a játék és kb ennyi.

Komolyan mondom MEGLEPETÉS a játék, nem számítottam ekkora idiótaságokra, gondoltam ez az 5-6 óra ha rövid is de elszórakoztat, erre kb mintha egy noname FPS lenne, kb a filmek alapján készült 1 estés FPS-ekhez érdemes méregetni.

Jól mondták előttem az előző Medal-ból csak 2 missziót láttam de az is jobb volt ettől.

most pihenek kicsit mert felkúrta az agyam ez az autós rész, hiába nincs már türelmem az ilyen igénytelen játékokhoz.