1102
  • Jaffa 2843
    Engem is felb@sz az, hogy az ADS-nek nagyobb a sensi-je, és minél nagyobb a közelítés annál gyorsabb lesz az egér. Ekkora f0$t :D
  • badoer
    hát mivel nem hajlandó menni felraktam a The Testament of Sherlock Holmes játékot elég jó bár nem akarom a medal of honoral összehasonlítani két külön kategóriájú játék
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Gyerekek ez nagyon rossz lett! :-( Nem veszem meg ezt tuti!

Moha 2010 is jobb sokkal!

• Krisztiam #459
    nah úgy látom ezt sem kell megvenni :D
  • DarkSector
    Úgy ahogy én.
    kikapcsolod a gépet. :)

Amúgy én nem gyorsnak nevezném hanem szaggatónak, legalábbis nekem szaggatva ugrál.
  • Fpocok
    Gyors egérmozgás? Ha zoomolva vagyok? Hogy oldom meg?
  • DarkSector
    :D
  • Nathan66
    Az adja, hangok is jók még ott, meg ugy azzal nem is lenne gond, de a többi ááá..
  • DarkSector
    Most már elhiszem.
    Pedig isten az atyám a bevezető dokkos küldetés iszonyú hangulatos lett...
  • Nathan66
    Látod. Ezt mondtam, hogy egy gagyi játék az egész
  • DarkSector
    Nagyképű a 3 óra lett volna. :D
  • Maxtreme
    destructoid 5/10
    Eurogamer 5/10

Van baj.
  • KaBuTo666
    Nem akartam nagyképű lenni, inkább szerényebben álltam hozzá.
  • DarkSector
    10?
    5 is elég...
  • KaBuTo666
    Fogadjunk hogy 10 órán belül kijátszom.
  • DarkSector

ezaz szenvedj te is egy kicsit. :D
  • KaBuTo666
    2 óra és letöltve.
  • DarkSector
    Nem nehézség a baj hanem az hogy idegesítően szar lehet az irányitás meg hogy az üldözés közepe felé a kocsikat félre kell lökni hogy nagy nehezen továbbjuss.

A durva az hogy az autós részeknél mivel átlép 1280x800-ba nem látom a JOBB oldalán mi történik mert elcsúszik ilyenkor az egész kép...Az csak hab a tortán hogy a menü továbbra is 1920x1080-nak érzékeli.
  • Reg5
    Annyira azért nem nehéz. Én is most csináltam meg, de azon kívül, hogy túl hosszú volt, semmi extra nehézség nincs.
  • DarkSector
    Az autós résznél szerintem ne szopassátok magatokat, nézzétek meg a youtube-on szedjetek le egy mentést utána és kész...nem éri meg.
  • gilaba
    Thanks.Dr. John Watson .
  • DarkSector
    Kb 40perc alatt eljutottam valami éjszakai részhez (ez még az eleje)

Uramisten, nem azérthogy fikagyár legyek, de:

- Elején megvan az 5 perces ultrareflektoros mézesmadzag ami amilyen szép összeségében olyan rövid...
    Majd mintha egy másik játékot látnák indul az első misszió
    - My God miért kell a pusztulat kiképzés? Hogy hosszabb legyen a single?
    Story eddig egy középszar.
    - (valszeg a virágbolti miatt) Brutálisan akad a menüben, meg játékközben véletlenszerűen.
    Van mikor szalad a játék és utána hirtelen meg-meg akad, ez egyértelműen optimalizálási gond...
    - MIÉRT MIÉRT kell ilyen idióta sniperes rész, lófaszt nem lehet normális egérrel célozni, még 400DPI-n sem.
    - ÉS az autós rész...Uramisten, kilép a játék beáll 1280x720-ba jön egy a TRAILER alapján bemutatott szuperizgi autós résszel HOMLOKEGYENESEN szembemenő BUTA-IDIÓTA-IDEGESÍTŐ szar járműves üldözés....a GTA (amit az ilyen üldözések miatt hagytam abba) szar üldözéseire hajaz, irányithatatlan tele idegesítő értelmetlen-logikátlan akadályokkal!!! VAN ahol úgy állnak a kocsik hogy nem tudsz rajtuk átmenni annélkül hogy ne kelljen Faild Mission képernyőt megtekintened.
    Bturálszar. És ronda, köze nincs a trailerekhez. Ettől is pár percel hosszabb lett a játék és kb ennyi.

Komolyan mondom MEGLEPETÉS a játék, nem számítottam ekkora idiótaságokra, gondoltam ez az 5-6 óra ha rövid is de elszórakoztat, erre kb mintha egy noname FPS lenne, kb a filmek alapján készült 1 estés FPS-ekhez érdemes méregetni.

Jól mondták előttem az előző Medal-ból csak 2 missziót láttam de az is jobb volt ettől.

most pihenek kicsit mert felkúrta az agyam ez az autós rész, hiába nincs már türelmem az ilyen igénytelen játékokhoz.
  • scomcomputers
    Vót má B+...de ez a FOV állítás szart sem ér csak akkor változik a beállított értékre ha futsz,az alap FOV-ot nem lehet állítani..ekkora szart B+...ááá
  • Borg
    no shit sherlock
  • HUN BECSEHELY
    Akkor ugy kérdezem,hogy egyéb játékmód van-e?
  • gilaba
    Ha valaki FOV-ot szeretne állitani.FOV állitás
  • Fpocok
    szingliben is botok ellen mész :D
  • Tatyla
    ááá itt más van mindig ugyan ott fagy...
  • HUN BECSEHELY
    Bot Ok ellen lehet játszani,vagy csak Szingli van benn?
  • bajsz
    Érdekes nálam se ez se a bf3 nem fagyott ki soha!
  • Fpocok
    Egérgyorsítást hogy kell kikapcsolni, ha be vagy zoomolva? Vagy hogy rendesen menjen, ne legyen olyan gyors.
  • barmi
    A fagyások jelen voltak a BF3 megjelenésekor is (ha még emlékszik rá valaki) . Ez a bosszantó anomália szerintem a frostbite motor sajátossága lehet :DDD Majd biztos jön pecs amiben nagyjából rendbe rakják a dolgot (csak győzd kivárni)
  • barmi
  • Tatyla
    fagyás másnak is van nem flt verzió?
  • scomcomputers
    Na megvan már hogyan kell a FOV-t állítani:
  • bajsz
    megy működik már végig is játszottam!
  • badoer
    sziasztok.Nekem csak annyit csinál a játék, hogy elindul, feketeképernyő, és a jobb felső sarokba villog a medal of honornak az ikonja, és ha kisméretű ablakba rakom a játékot akkor is csak villog a címer, előrébb nem megy a játék.Van erre gyógyír?
  • Krisztiam #425
    amúgy szólhatnál, ha működik az flt verzió, mert ha nem akkor le se töltöm :D
  • scomcomputers
    Töltsd le ezt : Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Pack
  • Kaslerka #423
    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy "megvettem" az FLT verziót és indításkor hiányolja a msvcp100.dll-t. Találkozott valaki ilyen problémával? A system32 könyvtárban megtalálható a fájl, de nem elég neki. A játék könyvtárába bemásoltam, nem elég neki. Feltelepítettem a vcredist-et is. Nem elég neki. Van valakinek valami ötlete? Tudom, nem ér ennyit a játék... :)