1102
-
#462 Engem is felb@sz az, hogy az ADS-nek nagyobb a sensi-je, és minél nagyobb a közelítés annál gyorsabb lesz az egér. Ekkora f0$t :D -
badoer #461 hát mivel nem hajlandó menni felraktam a The Testament of Sherlock Holmes játékot elég jó bár nem akarom a medal of honoral összehasonlítani két külön kategóriájú játék -
#460 Sziasztok!!
Gyerekek ez nagyon rossz lett! :-( Nem veszem meg ezt tuti!
Moha 2010 is jobb sokkal!
-
#459 nah úgy látom ezt sem kell megvenni :D -
#458 Úgy ahogy én.
kikapcsolod a gépet. :)
Amúgy én nem gyorsnak nevezném hanem szaggatónak, legalábbis nekem szaggatva ugrál. -
#457 Gyors egérmozgás? Ha zoomolva vagyok? Hogy oldom meg? -
#456 :D -
#455 Az adja, hangok is jók még ott, meg ugy azzal nem is lenne gond, de a többi ááá.. -
#454 Most már elhiszem.
Pedig isten az atyám a bevezető dokkos küldetés iszonyú hangulatos lett... -
#453 Látod. Ezt mondtam, hogy egy gagyi játék az egész -
#452 Nagyképű a 3 óra lett volna. :D -
#451 destructoid 5/10
Eurogamer 5/10
Van baj. -
KaBuTo666 #450 Nem akartam nagyképű lenni, inkább szerényebben álltam hozzá. -
#449 10?
5 is elég... -
KaBuTo666 #448 Fogadjunk hogy 10 órán belül kijátszom. -
ezaz szenvedj te is egy kicsit. :D -
KaBuTo666 #446 2 óra és letöltve. -
#445 Nem nehézség a baj hanem az hogy idegesítően szar lehet az irányitás meg hogy az üldözés közepe felé a kocsikat félre kell lökni hogy nagy nehezen továbbjuss.
A durva az hogy az autós részeknél mivel átlép 1280x800-ba nem látom a JOBB oldalán mi történik mert elcsúszik ilyenkor az egész kép...Az csak hab a tortán hogy a menü továbbra is 1920x1080-nak érzékeli. -
Reg5 #444 Annyira azért nem nehéz. Én is most csináltam meg, de azon kívül, hogy túl hosszú volt, semmi extra nehézség nincs. -
#443 Az autós résznél szerintem ne szopassátok magatokat, nézzétek meg a youtube-on szedjetek le egy mentést utána és kész...nem éri meg. -
gilaba #442 Thanks.Dr. John Watson . -
#441 Kb 40perc alatt eljutottam valami éjszakai részhez (ez még az eleje)
Uramisten, nem azérthogy fikagyár legyek, de:
- Elején megvan az 5 perces ultrareflektoros mézesmadzag ami amilyen szép összeségében olyan rövid...
Majd mintha egy másik játékot látnák indul az első misszió
- My God miért kell a pusztulat kiképzés? Hogy hosszabb legyen a single?
Story eddig egy középszar.
- (valszeg a virágbolti miatt) Brutálisan akad a menüben, meg játékközben véletlenszerűen.
Van mikor szalad a játék és utána hirtelen meg-meg akad, ez egyértelműen optimalizálási gond...
- MIÉRT MIÉRT kell ilyen idióta sniperes rész, lófaszt nem lehet normális egérrel célozni, még 400DPI-n sem.
- ÉS az autós rész...Uramisten, kilép a játék beáll 1280x720-ba jön egy a TRAILER alapján bemutatott szuperizgi autós résszel HOMLOKEGYENESEN szembemenő BUTA-IDIÓTA-IDEGESÍTŐ szar járműves üldözés....a GTA (amit az ilyen üldözések miatt hagytam abba) szar üldözéseire hajaz, irányithatatlan tele idegesítő értelmetlen-logikátlan akadályokkal!!! VAN ahol úgy állnak a kocsik hogy nem tudsz rajtuk átmenni annélkül hogy ne kelljen Faild Mission képernyőt megtekintened.
Bturálszar. És ronda, köze nincs a trailerekhez. Ettől is pár percel hosszabb lett a játék és kb ennyi.
Komolyan mondom MEGLEPETÉS a játék, nem számítottam ekkora idiótaságokra, gondoltam ez az 5-6 óra ha rövid is de elszórakoztat, erre kb mintha egy noname FPS lenne, kb a filmek alapján készült 1 estés FPS-ekhez érdemes méregetni.
Jól mondták előttem az előző Medal-ból csak 2 missziót láttam de az is jobb volt ettől.
most pihenek kicsit mert felkúrta az agyam ez az autós rész, hiába nincs már türelmem az ilyen igénytelen játékokhoz. -
#440 Vót má B+...de ez a FOV állítás szart sem ér csak akkor változik a beállított értékre ha futsz,az alap FOV-ot nem lehet állítani..ekkora szart B+...ááá
-
Borg #439 no shit sherlock -
HUN BECSEHELY #438 Akkor ugy kérdezem,hogy egyéb játékmód van-e? -
gilaba #437 Ha valaki FOV-ot szeretne állitani.FOV állitás -
#436 szingliben is botok ellen mész :D -
#435 ááá itt más van mindig ugyan ott fagy... -
HUN BECSEHELY #434 Bot Ok ellen lehet játszani,vagy csak Szingli van benn? -
bajsz #433 Érdekes nálam se ez se a bf3 nem fagyott ki soha! -
#432 Egérgyorsítást hogy kell kikapcsolni, ha be vagy zoomolva? Vagy hogy rendesen menjen, ne legyen olyan gyors. -
barmi #431 A fagyások jelen voltak a BF3 megjelenésekor is (ha még emlékszik rá valaki) . Ez a bosszantó anomália szerintem a frostbite motor sajátossága lehet :DDD Majd biztos jön pecs amiben nagyjából rendbe rakják a dolgot (csak győzd kivárni) -
barmi #430 -
#429 fagyás másnak is van nem flt verzió? -
#428 Na megvan már hogyan kell a FOV-t állítani:
-
bajsz #427 megy működik már végig is játszottam! -
badoer #426 sziasztok.Nekem csak annyit csinál a játék, hogy elindul, feketeképernyő, és a jobb felső sarokba villog a medal of honornak az ikonja, és ha kisméretű ablakba rakom a játékot akkor is csak villog a címer, előrébb nem megy a játék.Van erre gyógyír? -
#425 amúgy szólhatnál, ha működik az flt verzió, mert ha nem akkor le se töltöm :D -
#424 Töltsd le ezt : Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Pack
-
Kaslerka #423 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy "megvettem" az FLT verziót és indításkor hiányolja a msvcp100.dll-t. Találkozott valaki ilyen problémával? A system32 könyvtárban megtalálható a fájl, de nem elég neki. A játék könyvtárába bemásoltam, nem elég neki. Feltelepítettem a vcredist-et is. Nem elég neki. Van valakinek valami ötlete? Tudom, nem ér ennyit a játék... :)