• DanielGray
    Marha jó volt olvasni night gondolatait.Annál is inkább,mert én is hasonló állásponton vagyok.Az emberek teljes mértékben dezinformáltak és elhisznek mindent,amit egy ferdített média tálcán kínál nekik.Némelyik ember azt is elhiszi,hogy Vona például cigány srácokat reggelizik és füves liberálisokat ebédel,mindezt úgy,hogy hallotta valamelyik ismerősétől vagy barátjától.Na most eloszlatom mindenki félelmét,mert ez nincs így.A Jobbik szerintem a leginkább demokratikus párt a jelenleg felszínen acsarkodó pártok közül.Sokan azt hiszik,hogy a Jobbik szimpatizánsai olyan emberekből állnak,akik autókat rongálnak és úgy viselkednek,mintha egy fradimeccsről érkeztek volna a Nyugati pályaudvar aluljárójába.Én két éve járom a világot Jobbik szimpatizánsokkal,lakokocsival jártuk végig európát -és remélhetőleg ez a jó szokásunk megmarad-,miközben itthon azzal voltak elfoglalva a Bauer Tamás féle emberek,hogy mi itt nagykanállal faljuk a nácizmust és neonáci gyűlésekre járunk.Az ember jót nevet rajtuk szalonna sütés közben,mert ezek az emberek,ezt halál komolyan közvetítik a nyugati sajtó és csatlósai felé.Na most ahelyett,hogy informálnák magukat az emberek,ezt lazán benyelik,mint kacsa a nokedlit és elmennek egy olyan ellen tüntetésre,ahol a Jobbik valódi szavazóbázisa nem is képviselteti magát.Ettől függetlenül azt kell,hogy mondjam,nem mindenben értenek egyet a Jobbik értelmiségi szavazói.Még személyi kérdésekben is jó néhány vita van,de az irány jó.Annyira jó,amennyire a rendszertelen váltás óta soha nem volt.