• saxus
    Hat nemtudom, ThinkPadektol, Lenovoktol mindig is odzkodtam. Egyreszt az idiota pocokeger miatt (nem, nem tudom megszokni, hat meg megszeretni, raadasul - tudom, szubjektiv es nem a legfobb - ocsmanyul neznek ki). Masreszt azert ezek se sokkal olcsobbak, mint egy mpb. (Nem vagyok egy design buzi, de azert az mbp tenyleg kulturaltan nez ki: egyszeru, letisztult, jo es preciz anyaghasznalat. Megjegyzem, ugyanezert nem vettem volna sima MacBookot. mbp mellett kb. muanyag szappanta^Wkacat volt es annyival nem volt olcsobb.)

Es most jut eszembe, hogy mit felejtettem el mondani: ami meg hozzajarult a dontesemhez, hogy volt egy kb. egy eves minim, amelyet alapvetoen OSX-el valo ismerkedesre es "szimpla", halk, netezos, filmezos, esetleg webfejlesztos desktop gepnek vettem. Az OSX alapvetoen bejott, igy adta magat az otlet, hogy a minit eladjam es a notibol meg a minibol csinaljak egy gepet (feleslegesnek ereztem 3 gepet itthonra).

Vettem egy Parallelst, azon belul van egy virtualizalt W7 a Visual Studionak, minden egyeb cucc, ami kell nekem az meg ugy is van nativan OSX-re, szoval osszessegeben tavaly tavasszal ezt lattam a legjobb ar/teljesitmeny ertekunek. Eddig nem bantam meg.