"Elárulom ezt csak állami koordinációval, állami pénzügyi felelősségvállalással lehet megvalósítani. Ennyi."
Örülök, hogy mindentudásod és tévedhetetlenséged fényében sütkérezhetünk, de hadd kötekedjek! Ha valami megéri a fáradtságot, meghozza az árát, és utána évtizedekig tisztes profitot hoz a tulajdonosának, akkor majd megszerzi az engedélyeket (ma sem lehetetlen, láttam privát fekvőrendőrt, tehát a közút nem egy érinthetetlen szentség, hiába bizonygatod), összefog vagy megbíz más cégeket azokra a dolgokra, amiket maga nem tud megvalósítani, és kivitelez. Nem a két szép szemedért, nem az engedélyeztetés folyamatának élményéért, nem azért, hogy megcáfoljon vagy megerősítsen, hanem haszonért. Ha van benne. Ha nincs, akkor meg nem lesz ilyen. De nem azért, mert te megmondod a tutit, vagy mert én.
És megkérlek rá, hogy olvass és értelmezz!
Folyamatosan cáfolsz olyan dolgokat, amiket senki nem állít, senki nem erőltet. Valaki beszél parkolóházról, te közutakkal cáfolsz. Valaki beszél egy sávról, rövid szakaszokról, villanyrendőrnél állás közben töltődésről, te azzal jössz, hogy ezt csak az állam tudja megtenni. Megemlítem, hogy az utakhoz most is hozzá nyúlhatnak nem állami szervek is, bizonygatod az ellenkezőjét (nálatok ha csőtörés van, akkor jön az állam, mert csak ő bonthatja az utat?) Ez így nem vita, nem érvek, hanem szó szerint ugatsz. Méghozzá butaságokat. Ezzel az a baj, hogy ha közben mondasz okos dolgokat, akkor ezek az értékes vélemények elvesznek.