• hurkaur
    #18
    "Arról a dell gépről inkább nem mondanék semmit... max talán annyit hogy csak a tegnapi délután folyamán 4et hoztak elém hogy cseréljem már ki ezt vagy azt benne mert szar... Persze vannak gyakoribb típusok is a napirendemen, de furcsa módon nem a legdrágább vonal a legmegbízhatóbb."
    Felreertettel.
    A dell laptoppal, mint peldaval semmi ilyesmit nem akartam bizonyitani, csupan csak annyit, hogy nem csak az apple arusit premium kategorias termeket. (viszont a mac minit nem mondanam epp hajmeresztoen draganak.. inkabb beleponek _teljesitmenyileg_ viszont osszeszereleseben tokeletes).
    Ne a dzsunka tesco pc-vel hasonlitsuk mar a mac gepeket...

    "Az pedig hogy nem adsz az első kéregetőnek pénzt még nem ugyanaz mintha a dolgozókért akarnál kiállni. Mert te lehet hogy keresel annyit hogy még a segged is húszezressel törlöd, de én tudom (tapasztalatból) hogy a kéregető hajléktalanok jó 75%-a amint megkapja a kis pénzecskét megy alkoholt venni. Míg az egyszeri dolgozó lehet hogy a családjának venne kenyeret, vagy rizst."
    Bar a peldam tokeletesen megallta a helyet (empatiai vonalon ertettem a hajlektalanos ervet), de am legyen akkor szimpla eladoval, s mint borravaloval.
    Igy mar ertheto mire akartam celozni? Merhetetlenul alszent es demagog az a duma, amit par ember levag a szegeny dolgozokrol, az aktualis apple cikknel. Ha ennyire szimpatiat ereznek, akkor miert nem szolalnak fel ellene? Miert nem tesznek ellene?
    S egyaltalan miert csak apple cikkeknel hozzak ezt fel, mig a hasonlo temaju samsung cikkhez egy hozzaszolas sem erkezik (ahogy az androiddal kapcsolatos cikkek 99 szazalekanal is 0 komment, ezzel szemben ha apple a cikk temaja, ott egy 200 oldalas flamewar keletkezik a szellemileg nyomorultaknak koszonhetoen).

    A tovabbi hajlektalanos temahoz inkabb nem szolnek hozza, mert egyfelol egyetertek, masfelol a peldamnak nem ez volt a celja. Mint ahogy a dell laptopnak sem.