• hurkaur
    #13
    "luxuscikket gyárt, éhbérért."
    Mert mas gyarto nem versenyeztet premium kategoriaban, mi ? :) Dell XPS 13 Ultrabook 350 korul van. Kurva anyjat a dellnek is mi? sot a samsungnak is: Samsung Series 9

    "Kurvadrágán adja a cuccokat és ennek ellenére éhbérért dolgoztat ugyanúgy, mint a többiek, miabüdösfrancot csodálkozik, hogy ő kapja a legtöbb kritikát? Ha az apple termékek felárának(nem a tényleges értéknek, csak a felárnak), csak 10%-át kapnák meg a melósok, már kánaán lenne nekik."
    Jezusom, szivem szerint ezert a mondatodert elkuldenelek a picsaba (tudod mit? menj is a picsaba). Ennyire alszent fasz dumat is csak itt lehet olvasni. Gondolom te minden egyes alkalommal, ha latsz az utcan egy hajlektalant, megdobod egy kisebb osszeggel, ugye? Ha mar ennyire veded a munkasok erdekeit kedves terez anya (lol).

    "Amúgy, nem, nem különb a samsung se, meg a többi sem, csak épp az apple-nél a legnagyobb a kontraszt. Luxuscikket gyárt, éhbérért." Egyeduli ertelmes mondatod ez volt, felig. Ugyanis luxustermeket mindenki ehberert (kapitalizmus) gyart, csak epp tudod mi az igazsag? Szarik itt mindenki a munkasok erdekeire nagyivben, csak orulnek egy ujabb apple savazasnak.

    Termeljetek inkabb gdp-t bazmeg